Jeep Gladiator, sau mai exact clipul care a promovat acest model, este marele castigator la Super Bowl LIV. Sau, mai pe romaneste, editia cu numarul 54 a finalei NFL. Care, in teren, a dat castig de cauza lui Kansas City Chiefs, invingatoare dupa o jumatate de secol.

7,01 a fost nota medie a expertilor USA Today pentru „Groundhog Day”, care a plasat spotul pe prima pozitie. Pe doi, o alta marca auto, Hyundai, cu „Smaht Pahk” si 6.98 rating. La vizualizarile pe YouTube, diferenta a fost insa net mai mare. Jeep a adunat peste 22 de milioane de persoane, in timp ce marca sud-coreeana „doar” 37,6.

Ce este Groundhog Day

In fiecare 2 februarie, de 134 de ani de-acum, se aduna oamenii pentru a vedea predictia vestitorului primaverii. Evenimentul are loc la Punxsutawney, Pennsylvania, la 80 de mile (129 km) de Pittsburgh. Anul acesta „onoarea” i-a revenit lui Punxsutawney Phil. Si cum in soarele diminetii marmota nu a „lasat” vreo umbra, s-a proclamat faptul ca iarna nu mai are viata lunga.

Pornind de la aceasta poveste a fost construit firul epic al spotului pentru Jeep Gladiator. Care-l are protagonist pe Bill Murray. Ce este insotit, evident, de o marmota.

Hyundai a mers pe umor

Hyundai a mers pe umor si a promovat sistemul automat de parcare, Smart Park, al berlinei Sonata. Protagonistii spotului sunt Rachel Dratch, Chris Evans si John Krasinski.

Audi a mizat pe Maisie Williams, Arya Stark din Game of Thrones 

Protagonista spotului Audi a fost Maisie Williams, cea care a interpretat rolul Aryei Stark in Game of Thrones. Germanii si-au dorit sa promoveze gama de modele electrice, inclusiv SUV-uri, astfel ca ea apare in compania lui e-tron Sportback, dar si a unui e-tron standard.

Va lasam sa urmariti clipul cu Jeep Gladiator, marele castigator. Ca si pe celelalte despre care am vorbit deja. Sau cele care promoveaza marca de lux Hyundai, Genesis, sau GMC, care a anuntat cu acest prilej renasterea lui Hummer. Subiect pe care il vom detalia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.