Gymkhana 11, urmatorul episod al seriei dedicata fanilor masinilor extreme, drifturilor si experientelor la limita, vine cu surprize.

Travis Pastrana in locul lui Ken Block

Prima surpriza este aceea legata de faptul ca personajul principal nu este Ken Block, ci Travis Pastrana. Un nume mare la randul sau. Multimedaliat la X Games. Ca si in supercross, motocross, motocross freestyle. A concurat si in NASCAR, dar si-a probat talentul si in raliuri si rallycross. Iar de pe lista realizarilor nu lipsesc nici cascadoriile si recordurile de salturi cu masina.

Pastrana nu este o aparitie noua nici pentru Gymkhana. A fost deja prezent in Gymkhana 5. Sa ne aducem aminte.

Ca si in ultima editie, Gymkana 10, care, practic, a anticipat o astfel de mutare. Si pe care o puteti vedea mai jos.

„Travis si cu mine am avut parte de o rivalitate <<amicala>> inca din 2004. Pe-atunci eram colegi in Rally America. Ne-am reintalnit si in Gymkhana si abia astept sa-l vad la lucru”, spune Ken Block.

Subaru ii ia locul lui Ford

Ce vom vedea? Urmeaza sa aflam atunci cand vom avea parte de produsul final. Iar Travis Pastrana spune: „Am cateva idei complet diferite de materialele lui Ken. Iar Subaru ne va oferi masina pentru a le face. Un lucru este sigur. Nu o sa semene cu ceea ce ati vazut pana acum in Gymkhana”.

Da, Subaru, pentru ca Travis Pastrana alearga pentru Subaru Motorsports USA. Si, practic, prin aceasta schimbare, Hoonigan Racing Division se intoarce cumva la origini. Pentru ca la inceputul acestei serii masina vedeta era Subaru WRX STI. Gymkhana Practice, remember?

Hoonigan, Subaru, si Vermont SportsCar, partenerul Subaru Racing, vor lucra sa puna la punct masina. Lucru care a fost anuntat dupa ce Ken si Travis au incheiat “Gymkhana Grid: Stay at Home Edition”. O competitie challenge in care familiile celor doi si-au pus la bataie abilitatile in fata publicului online.

Insa, cum Ken Block a oferit deja un teasing pentru un nou model Ford, este limpede ca Gymkhana 11 nu inseamna startul unei noi ere. Ci doar o schimbare menita sa dea si mai multa forta acestei serii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.