Ditrocks, etapa a III-a din Campionatul National de Hard Enduro, a fost o reusita. Desi competitia organizata de Clubul Ditriders Motorsport este la doar a doua editie, a avut pe afis cei mai buni sportivi din Romania si nu numai.

Au concurat clasele A, B, C, Veterani, si Fete. Organizatorii au reusit performanta de a aduce la startul Ditrocks inclusiv piloti care concureaza pentru podiumul Red Bull Romaniacs. Dar nu numai, pentru ca au fost si protagonisti de la alte competitii internationale de top.

Etapa nationala s-a desfasurat astfel in cele mai bune conditii meteo. Tabara competitiei a fost la Pensiunea Creasta de Cocos (Kakastaréj Fogadó), din localitatea Ditrau. Organizatorii Ditrocks au investit substantial in imaginea concursului, fotografiile si filmarile din concurs fiind unele care fac cinste oricarei competitii din calendarul Federatiei Internationale de Motociclism.

Victorie pentru spaniolul Alfredo Gomez

Marele castigator al Ditrocks 2019 este Alfredo Gomez (Spania), pilotul oficial al echipei de uzina Husqvarna. La clasa PRO lupta s-a dus in trei in toate cele trei zile de concurs. Spaniolul a avut o competitie reala din partea cehului David Cyprian (castigator al Campionatului National de Hard Enduro 2018 la clasa Open), si a celui mai bun sportiv din Romania: Jozsa Norbert Levente (Master Bike Cluj).

Cel mai bun Expert a fost Costin Viorel Radu (Master Bike Cluj), urmat de Furtuna Ciprian Codrut (Go Racing Bucuresti) si Ursu Stefan (Master Bike Cluj). La clasa Hobby a castigat din partea clubului gazda Konkol Matus, urmat de Seica Flaviu Serban (Master Bike Cluj) si Pal Elod (Ditriders Ditrau).

Cel mai bun Veteran a fost din nou Zdenek Cyprian din Cehia. Pe locul doi a sosit Stroiesteanu Bart (Master Bike Cluj), iar pe trei Horumb Cosmin de la acelasi club. In fine, la fete a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului Andreea Goga de la clubul Go Racing Bucuresti.

Sursa: FRM

Rezultate: REZULTATE-CNIR-ET-III-DITROCKS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.