Audi TT va deveni istorie, compania orientandu-se catre modelele electrificate. Pana atunci insa, exista o versiune TT Safari. De uz intern, dar care ar merita sa devina realitate.

Modelul, ca si in cazul pick-up-ului Skoda, este un exercitiu de stil realizat de „elevii” marcii. Iar TT Safari nu ramane in umbra, ci este una dintre vedetele editiei din acest an a Wörthersee GTI, intalnirea anuala din Austria.

Exercitiul de stil este extrem de spectaculos. O noua grila, aripi evazate, pneuri de off-road. Ba chiar si o zona dedicata anvelopelor de rezerva. Aceasta pentru cazurile in care iesirea in off-road va pune probleme.

Audi TT devine istorie, dar are o versiune Safari! Audi-TT-Safari-2
Audi TT Safari, doar o joaca

Audi TT Safari ramane insa deocamdata doar un vis frumos al fanilor marcii. De altfel, pe pagina de Facebook din Germania se si precizeaza clar ca nu va ajunge in productie. Sau, poate, daca o va face, o sa fie doar in formatul unei machete la scara.

Audi TT devine istorie, dar are o versiune Safari! Audi-TT-Safari-1

De altfel, din acest motiv, pentru a preciza ca nu este un model road legal, inclusiv geamurile sunt intr-un galben fosforescent similar cu culoarea caroseriei. Si, totusi, se intreaba fanii Audi, nu cumva vreun atelier specializat in tuning ar putea prelua ideea pentru a o pune in practica? Ramane de vazut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.