CNRD 2019 a debutat cu un succes al campionului national in exercitiu, Simone Tempestini. Pilotul Napoca Rally Academy s-a instalat la conducere dupa prima proba speciala si a terminat in aceeasi pozitie raliul. Locul secund i-a revenit lui Vali Porcisteanu, iar Dan Girtofan s-a clasat pe ultima treapta a podiumului.

Prima zi a propus doar trei probe speciale. Intrecerea a debutat cu prima trecere pe dificila sectiune Curtea de Arges. Intrecerea s-a oprit din pricina iesirii in decor a lui Titi Aur. Ambulanta a intrat pe traseu pentru a investiga durerile de spate acuzate de copilotul Silviu Moraru, care, din fericire, ca si Titi, este in afara oricarui pericol.

A doua trecere, parcursa de toate echipajele, avea sa ofere o multime de iesiri in decor (Mihai Beldie, Alexandru Gheorghe, Bogdan Marisca), dar si doua rasturnari. Protagonisti, Bogdan Gheorghiu si Dan Albut. Marisca avea sa fie al doilea pilot important abandonat, dupa ce acesta a avut doua pene si o singura „rezerva”.

Superspeciala gigant la debutul in CNRD 2019

Superspeciala a pus capat primei zile de concurs. Cu o lungime de 7 km, proba a fost una „gigant” daca ne raportam la formatele obisnuite. Potrivit organizatorilor, circa 12.000 de fani au asistat la un spectacol interesant, pe un traseu extrem de „complicat”. Simone Tempestini s-a clasat primul si era lider, urmat de Vali Porcisteanu si Sebi Barbu, care a debutat pe un R5.

La doua roti motrice duelul la varf se dadea intre Mihai Manole si Adi Teslovan. Razvan Trisnevschi ocuopa prima pozitie la RC2N, Bogdan Vrabie la RC5, in timp ce Florinel Tincescu, in fata fanilor locali, conducea ostilitatile in National 11.

Zi secunda fara probleme pentru Simone

Ziua secunda n-a schimbat lucrurile in ceea ce priveste primele doua pozitii. Simone a castigat la 12 ani dupa ce tatal sau, Marco, izbutea acelasi lucru, urmat de Vali Porcisteanu. Dan Girtofan si-a trecut in cont locul 3 chiar pe final, Sebi Barbu acuzand alegerea mai putin inspirata a pneurilor.

La 2 Roți Motrice Fata, victoria i-a aparținut echipajului Adrian Teslovan/Vajk Imre Cseh (Citroen DS3 R3T Max). Razvan Trisnevschi, secondat de sotia sa, Manuela Trisnevschi au fost primii la RC2N. La Debutanți s-au impus David Tarta si Georgiana Gologan (Suzuki Swift Sport), iar in clasamentul Juniorilor Norbert Maior si Francisca Maior (Peugeot 106). Cei doi s-au impus si in RC5, in timp ce la RC4 prima pozitie i-a revenit lui Mihnea Muresan. Cristian Sugar/Vlad Colceriu s-au impus in Cupa Dacia, iar Bogdan Vrabie si Levente Csegzy au castigat Cupa Suzuki.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.