Spectacolul SEMA este inima pietei aftermarket si este una dintre cele mai importante expozitii pentru multe companii, inclusiv Warn. In acest an Warn Industries ne-a incantat cu o tona de produse noi si chiar a castigat cateva premii in cadrul show-ului. Hai sa aruncam o privire.

Dupa cum puteti vedea in videoclip – au multe lucruri noi. De la trolii pana la huse de troliu si genti de depozitare. In plus, noi bari de protectie pentru Jeep.

In plus fata de lansarea tuturor acestor produse noi, au castigat si cateva premii. In primul rand, au castigat un premiu SEMA New Product Award for Best New Powersports Product pentru troliul VRX 45-S. Sunt foarte putine premii pentru produse noi oferite, iar obtinerea unui premiu este fantastic. In plus, au castigat si un premiu SEMA Global Media pentru VRX 45-S. Aceste premii sunt acordate de catre mass-media internationala. In cele din urma, au castigat, de asemenea, un premiu Popular Mechanics Editor’s Choice Award pentru troliul AXON 55.

Iata o lista a noilor produse care au debutat la SEMA Show:

  • M8274-70 – O abrodare moderna pentru troliul M8274, exact la timp pentru aniversarea a celor 70 de ani
  • Epic Sidewinder si Epic Hyperlink – parte a sistemului de conectare directa Secure Rigging, si fabricat din aluminiu forjat 6061-T6. Ambele permit o instalare rapida, usoara si sigura. Sidewinder inlocuieste un carlig si un cercel; Hyperlink-ul este un cercel cu doi pini pentru bara de protectie
  • Stealth Winch Covers – Huse de protectie de inalta calitate, rezistente la deteriorare, realizate din materiale premium de calitate marina
  • Epic Trail Gear – sisteme de depozitare montate pe role si sisteme de depozitare montate cu maner, realizate din materiale de calitate superioara – excelente pentru a adauga mai mult spatiu si accesibilitate pentru mai multe vehicule
    Bare Crawler pentru Jeep Wrangler JL si JK – Durabile. Un nou stil robust. Toate caracteristicile pe care proprietarii de Wrangler vor dori sa le aiba intr-o bara de protectie frontala off-road.
  • Bare Elite Series – Bare de protectie premium pentru Wrangler JL si JK, inclusiv noua bara spate JL cu suport optional pentru roata de rezerva.
  • Overfendere – Durabile si stilate, pentru majoritatea pick-up-urilor noi.

Warn dezvaluie noi produse la SEMA Show 2018 commando

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.