Cu 70 de ani in urma, Arthur Warn construia MRL-uri pentru surplusul de Jeep-uri din cel de-al doilea razboi mondial. Oare stia ceea ce avea sa devina Warn Industries?

Compania a construit o reputatie (si un slogan) ajutand entuziastii off-road: „du-te pregatit” in afara asfaltului si oriunde te duce aventura. Pentru a sarbatori aceasta ocazie, Warn a lansat o linie de articole comemorative, inclusiv hanorace, camasi, palarii, patch-uri si o decoratiune – toate impodobite cu grafica aniversara de colectie.

Decoratiunile si camasile sunt cu siguranta distractive, dar ce se intampla atunci cand aveti nevoie sa iesiti din noroi adanc? Varianta limitata M8274-70 este solutia! Bazandu-se pe designul troliului iconic al lui Warn, troliul va veni echipat cu o sufa sintetica de tip Spydura, imprimat cu inscriptii comemorative de 70 de ani, si este construit pentru a deveni un element de colectie.

70 de ani de Warn ! 1jPentru a pune mainile pe acest troliu, intrati in unul dintre concursurile de trivia ale Warn pe Facebook sau Instagram. Castigatorii concursurilor de trivia vor primi pachete de premii pline cu articole ce comemoreaza aniversarea a 70 de ani, si vor fi, de asemenea, plasati intr-o extragere pentru a primii varianta Warn limited edition M8274-70.

Warn sarbatoreste, de asemenea, treizeci de ani de servire a comunitatii powersports, inclusiv trolii, bare de protectie si accesorii dedicate ATV-urilor, Side by Side si multe alte echipamente de teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.