Esti interesat sa afli cum se instaleaza Troliu auto Warn + Placa de troliu Play Xtreme pe Toyota Hilux Revo. Best Ride iti pune la dispozitie video cu instructiuni complete, pentru ca tu sau mecanicul tau sa urmezi pasii potriviti.

Instrucțiuni video cum se instaleaza  Troliu auto Warn + Placa de troliu Play Xtreme pe Toyota Hilux Revo:

 

De ce sa alegi Troliu auto Warn din seria WARN VR EVO pentru Toyota Hilux Revo?

Troliile din seria WARN VR EVO stabilesc standardul pentru ceea ce cauta consumatorii in lumea troliilor. Oferind viteza, cu consum mai mic, la un pret extrem de competitiv. Realizat cu un aspect tactic indraznet, oferind vehiculului dvs. un stil agresiv, cu echipamente de recuperare premium. Indiferent daca participati la un eveniment off-road si va blocati in noroi, folositi vehiculul pentru a muta un pom cazut pe traseu sau aveti nevoie de asistenta pentru a urca acele obstacole excesiv de abrupte, Warn va este alaturi. Cel mai ” muncitor din greu ” troliu standard oferit de Warn, care a fost creat pentru a depasi concurenta si asteptarile tale. Fabricat cu un motor puternic in serie si un tren planetar in trei trepte pentru performante de neegalat.

Cum se instaleaza Troliu auto Warn + Placa de troliu Play Xtreme pe Toyota Hilux Revo 29JU94_AS02

  • Puteți achiziționa Troliu auto off road Warn VR EVO 12 (12 000lbs) cu cablu otel accesând link-ul: Troliu Warn VR EVO 12

Placa troliu dedicata Toyota Hilux (2015 +) – Play Xtreme

Placa de troliu dedicata Toyota Hilux 2015+,marca Play Xtreme este conceputa special pentru a fi montata plug & play, fara a se interveni asupra structurii vehiculului dumneavoasta. Asta inseamna ca montajul se va face cu ajutorul suruburilor si piulietelor incluse in pachet si nu necesita taiere sau sudare a structurii autovehiculului.

Cum se instaleaza Troliu auto Warn + Placa de troliu Play Xtreme pe Toyota Hilux Revo Captură-de-ecran-din-2023-02-02-la-18.29.41

Despre Warn Industries!

Warn Industries a dominat piata de produse off-road durabile, inovatoare si de incredere incepand cu 1948. Troliile puternice, barele de protectie solide si sistemele de montare, echipamentul versatil si hub-urile 4WD, permit posesorilor de masini de offroad sa mearga PREGATITI pentru orice situatie se afla inaintea acestora, fie pe poteca, fie la locul de munca. Inovare de peste 70 de ani si continua sa stabilieasca standardul pentru aftermarket-ul off-road – indiferent daca parcurgeti trasee, traversati continente sau ceva intermediar. In plus fata de produsele off-road, Warn Industries ofera o linie completa de trolii si winch-uri electrice si hidraulice pentru aplicatii comerciale, industriale si cu sarcini grele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.