Nu e niciun secret ca noul Suzuki Jimny seamana mult cu Mercedes G-Class, iar mai multi tuneri auto au lansat deja caroserii care fac ca modelul japonez sa arate ca un mini G-Class.

Mai nou, cunoscutul tuner japonez Wald International, cunoscut pentru fabricarea de caroserii pentru automobile din clasa premium, precum BMW, Mercedes-Benz sau Luxus, si-a indreptat atentia si catre micutul Jimny.

Asa a aparut Black Bison Jimny Edition, o editie peciala care face si mai mult ca Jimny sa semenez cu Mercedes-Benz G500 4×4.

Black Bison primeste un finisaj exterior cu nuante de gri si negru, cu accente rosii, care pot fi vazute pe jantele din aliaj usor si pe bara de protectie agresiva, cu iluminare LED incorporata. Capota este noua si contine un gratar cu zece loturi, lampi auxiliare cu LED montate pe acoperis si anvelope mare pentru off-road.

In partea din spate, modificarile sunt subtile, fiind doar mici upgrade-uri de stil. Printre acestea se numara stopurile cu nuante de negru, o noua carcasa pentru roata de rezerva, balamalele usilor negre si un nou spoiler montat pe acoperis.

Nu dispune de puterea bruta si capacitatile inalte de tehnologie 4×4 ale omologului sau german, dar Wald Black Bison Jimny arata mai puternic gratie imbunatatirilor aduse.

Suzuki Jimny primeste o noua editie speciala si seamana si mai mult cu G-Class jimny-wald-spate

Vezi si: 

Sursa: Auto Indrustriya

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.