Casa de tuning japoneza Damd a reusit sa transforme Suzuki Jimny intr-un mini Mercedes-Benz G-Class.

Damd a echipat micutul SUV japonez cu o noua capota, dar si cu noi grile si panouri, iar rezultatul este unul extrem de reusit.

Compania a dus lucrurile si mai departe echipand Suzuki Jimny cu un body kit care ii ofera un apect vizual asemanator cu clasicul Land Rover Defender.

Modele au fost denumite Little G, respectiv Little D si vor fi scoase la vanzare in 2019.

Despre Jimny s-a tot scris ca seamana cu G-Class, insa ‘atingerile’ Damd il duc la postura de a fi numit fratele mai mic al modelului german. Micul G a primit o noua grila cu un bar care trece prin ea ca si designul Mercedes. Fasia inferioara se bazeaza, de asemenea, pe aspectul cu trei intrari al lui G-Class. Lampile revizuite sunt mai unghiulare decat piesele de stoc ale Suzuki, iar invelitoarea rotii de rezerva seamana izbitor cu cea de pe G-Class.

Suzuki Jimny, transformat intr-un mini G-Class suzuki-jimny-little-g-by-damd-fataSuzuki Jimny, transformat intr-un mini G-Class suzuki-jimny-little-g-by-damd-spateAsemanarea lui Little D cu Land Rover Defender e la fel de impresionanta, noua capota montata de Damd avand forma exacta a vechiul Land Rover. Kit-ul include o grila revizuita, bara de protectie si skid plate, cu care Suzuki Jimny poate fi chiar confundat cu Defenderul. Un spoiler spate nou completeaza transformarea din spate.

Suzuki Jimny, transformat intr-un mini G-Class suzuki-jimny-little-d-by-damd-fataSuzuki Jimny, transformat intr-un mini G-Class suzuki-jimny-little-d-by-damd-spate

Potrivit unui anunt Damd, preturile pentru aceste body kit-uri n-au fost inca stabilite.

Sursa: Motor1

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.