Porsche Cayenne va deveni mai puternic decat Lamborghini Urus. Informatia este oficiala si a fost confirmata la nivel inalt. Mai precis de catre Oliver Blume, CEO Porsche intr-un interviu acordat publicatiei Evo.

Blume a precizat ca gama Cayenne va primi versiunea Turbo S E-hybrid. Una care va beneficia de aceeasi solutie hibrid twin-turbo V8 care echipeaza si Panamera. Si cum modelul amintit ofera 680 CP, Cayenne va depasi substantial Lamborghini Urus, model care se lauda cu numai 650 CP. Demn de remarcat este ca in acest moment cea mai puternica versiune Cayenne ofera 541 CP.

Porsche Cayenne in versiunea Coupe se va bucura de acelasi tratament

Mutarea celor de la Porsche are mai multe semnificatii. Pana acum solutia hibrid V8 twin-turbo era utilizata doar pentru platforma MSB dezvoltata impreuna cu Bentley si care este folosita de Panamera. Cayenne este pe platforma MLB, iar faptul ca si Audi RS7, care o foloseste, va beneficia de aceasta propulsie, este un semn ca lucrurile se vor schimba de acum incolo. Astfel ca si Cayenne Coupe, model abia lansat, o va avea in gama.

Deocamdata nu sunt oferite informatii suplimentare despre aceasta versiune. Nici in ceea ce priveste data, nici despre datele tehnice. Colegii de la Evo spun insa ca se va intampla inainte de sfarsitul anului. Porsche a anuntat ca va participa la evvenimentele de la New York, Frankfurt si Los Angeles,are de unde alege.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.