Jeep Gladiator

Jeep Gladiator vine si in Europa. Se va intampla la inceputul anului viitor. Iar informatia este oficiala, fiind confirmata de Jeff Hines, seful diviziei europene a lui Jeep.

Gladiator a fost lansat la finalul anului trecut. La momentul respectiv nu a fost facuta vreo informatie publica pe tema sosirii sale in Europa. Intre timp insa, lucrurile s-au schimbat. Apetitul europenilor pentru pick-up-uri este in crestere, iar Jeep nu vrea sa rateze oportunitatea.

Jeep, in crestere in Europa

Anul trecut, Jeep a inregistrat 170.000 de exemplare. Astfel, a volumul a crescut cu 50% fata de anul precedent, si a devenit un brand mai bine comercializat decat Land Rover.

Renegade si Compass sunt cele mai bine vandute modele in Europa. Faptul ca se vor produce in Italia si vor avea versiuni plug-in hybrid poate contribui la un succes in crestere. Iar acum, Hines face un pas in plus in acest sens.

Jeep Gladiator, un Wrangler cu…bena

Modelul Gladiator, o versiune pick-up pe baza lui Wrangler, este deja lansat in America. Acolo este disponibil cu un 3.6 V6 de 290 CP si un diesel 3.0 de 260 CP. Daca aceste motorizari vor ajunge si in Europa, inca nu a fost confirmat.

De altfel, nu exista vreo informatie nici despre motorul turbo 2.0 pe benzina care echipeaza Wrangler pe Batranul Continent. Jeff Hines nu a putut oferi detalii despre acest lucru, insa le-a declarat colegilor de la Autocar ca este cert ca Gladiator ajunge in Europa in primul trimestru din 2020, sau maxim in cel secund.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.