noul Jeep Gladiator

Noul Jeep Gladiator a intrat in productie. Iar compania a furnizat imagini cu primul exemplar finalizat pe linia de productie.

Deocamdata nu sunt informatii, nici macar in America, referitoare la pret. Modelele de serie insa incep sa apara, astfel ca le vom avea curand. Evidente, alaturi de detalii legate de startul vanzarilor.

Jeep Gladiator in cautarea succesului si in Europa

Jeep Gladiator pare identic cu Wrangler, cu o grila clasica Jeep cu 7 sloturi, faruri rotunde si un profil impunator. Insa in spate discutam despre un vehicul complet schimbat.

Ampatamentul mai lung decat cel de pe Wrangler Unlimited cu cinci usi. Zona cargo are, de asemenea, o pereche de lampi ce se deosebesc de cele standard Wrangler. In cele din urma, numele Jeep este scris cu indrazneala pe hayon.

Mai multe detalii aveti deja intr-un material anterior. Un lucru este cert. Cu acest model, Jeep spera sa-si continue cresterea. Inclusiv in Europa. Acolo unde a inregistrat un spor al vanzarilor de 50% in 2018 si a urcat, din perspectiva volumelor comercializate, peste Land Rover.

De altfel, Jeff Hines, seful diviziei europene a marcii, le-a declarat colegilor de la Autocar ca este cert ca Gladiator ajunge in Europa in primul trimestru din 2020, sau maxim in cel secund.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.