Nissan Patrol se pregateste pentru o noua generatie. Si, daca privim la imaginile suprinse la un dealer din Dubai, modelul este deja gata pentru intalnirea cu publicul.

Patrol are deja aproape un deceniu in actuala formula. Sigur, a primit un facelift in 2014, iar in 2017 a facut un update pentru Armada (modelul realizat pe aceeasi platforma). Insa un nou Nissan Patrol nu am mai avut din 2010. Acum insa, totul pare sa fie gata.

Zona frontala revizuita

Imaginile pe care le prezentam au fost trimise la Carscoops de catre un cititor, Kareem Ahmed din Almuraba. Acesta a surprins masina langa un showroom din Dubai. Si masina era practic necamuflata, exceptie facand grila.

Zona frontala arata complet diferit fata de modelul actual. Nissan a gandit un set de noi blocuri optice care incorporeaza lumini de zi LED. In plus, observam prizele de aer verticale finisate in negru si accentele cromate din jurul proiectoarelor de ceata.

Nissan Patrol 2020 in imagini "spion" Nissan-Patrol-spate

In zona spate layout-ul a fost pastrat cam la fel cu cel al actualei generatii. Sunt insa si diferente. Este vorba despre blocurile de lumini, dar si despre finisajele cromate.

Interior revizuit

Si interiorul a fost revizuit. Deasupra plansei de bord observam un touchscreen de mari dimensiuni. Care, probabil, va gazdui sistemul de infotainment. Iar sub acesta observam un al doilea display. In mod normal acesta ar trebui sa gazduiasca functiile legate de confort, precum cele de incalzire si aer conditionat.

Nissan Patrol 2020 in imagini "spion" Nissan-Patrol-interior

Remarcam si un schimbator schimbat, precum si doua rotite de control. Fara indoiala una va avea rolul de a activa sistemul de tractiune integrala (modurile 4WD/Auto/4Low).

Aceleasi motoare ?

Potrivit surselor, Nissan isi propune sa pastreze atat motorul 4.0 V6, cat si cel 5.6 V8. Ca si transmisia automata cu 7 rapoarte. Ramane de vazut daca si anuntul oficial va confirma aceste informatii.

In egala masura, acum asteptam si anuntul legat de momentul in care noua generatie apare. Probabil ca este vorba despre finalul acestui an, astfel incat noua generatie sa fie comercializata anul viitor. Si, pe de alta parte, sa vedem daca va ajunge si in Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.