Nissan Navara va beneficia de mici imbunatatiri incepand cu al doilea semestru. Acestea urmeaza asadar sa fie disponibile pentru masinile comandate dupa 1 iulie.

La capitolul propulsoare, modelul pick-up al celor de la Nissan vine cu noutati in ceea ce priveste unitatea diesel de 2.3 litri. Acesta va respecta standardul Euro 6D Temp. Ceea ce inseamna un plus de eficienta, atat in ceea ce priveste consumul, cat si nivelul emisiilor. Mai mult, propulsorul beneficiaza de o configuratie Twin Turbo. Aceasta ii permite sa mai castige 3 CP, ajungand la 163 CP.

Noutati sunt si la nivelul franelor. Potrivit oficialilor Nissan, distanta de franare este acum redusa, ceea ce inseamna, evident, un plus la capitolul siguranta.

Navara, acelasi design

Modificarile nu au vizat stilul. Astfel, modelul niponilor va avea aceeasi imagine atat in ceea ce priveste exteriorul, cat si interiorul. In habitaclul, clientii care vor opta pentru acest pick-up Nissan Navara vor descoperi noul sistem de infotainment NissanConnect.

Acesta este dotat cu un ecran de 8 inch, compatibil Apple CarPlay. In egala masura este disponibila si aplicatia de smartphone care ofera controlul unor functii de la distanta, inclusiv pornirea si oprirea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.