Cum se instaleaza Kit Suspensie Old Man Emu pe Nissan Navara D40

0

Esti interesat sa afli cum se instaleaza Kit Suspensie Old Man Emu pe Nissan Navara D40, Best Ride iti pune la dispozitie instructiuni complete cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tau sa urmezi pasii potriviti.

De ce sa alegi Suspensie Old Man Emu?

Indiferent daca calatoriti pe sosea, folositi vehiculul pentru overlanding sau tractati o rulota  remorca, importanta unui sistem de suspensie 4×4 complet integrat este primordial. Adesea, configuratiile de suspensie din fabrica nu pot face fata utilizarii grele prelungite, astfel in timp, arcurile dvs. se pot coroda sau incep sa se lase. Amortizoarele se pot degrada iar manipularea si transportul incarcaturii pot avea de suferit si eventual, daca nu sunt inlocuite, componentele se pot defecta. Acest lucru ar putea face vehiculul neadecvat si chiar va poate lasa blocat sau poate provoca un accident.

Actualizarile suspensiei Old Man Emu sunt concepute pentru performante superioare pe toate tipurile de teren, oferind imbunatatiri vizibile ale performantei vehiculului, capacitatea de incarcare crescuta si caracteristicile de control. Acestea sunt kituri de inalta calitate, cu suport de garantie la nivel mondial, iar fiecare componenta este dezvoltata si testata intern de catre ingineri dedicati in suspensie.

Video montaj: Kit Suspensie Old Man Emu pe Nissan Navara D40

 

⚙️ Kit Suspensie Old Man Emu poate fi achiziționat accesând link-ul următor: Kit inaltare suspensie 40mm Nissan Navara D40

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.