Nissan a facut echipa cu legendara companie islandeza Arctic Trucks la crearea unui pick-up off-road hardcore.

Noul model al celor de la Nissan poarta denumirea de Navara Off-Roader AT32 si va disponibil doar in Europa.

Avand la baza modelul Navara, noul pick-up beneficiaza de o suspensie ridicata cu 20 de mm, impreuna cu anvelope mai mari si un scut de protectie.

Gratie acestor modificari, Nissan Navara Off-Roader AT32 are acum o garda la sol de 234 mm, jante de 17 inchi si cauciucuri gigant de 32 inchi, oferind o abordare de 35 de grade si unghiuri de inclinare de 24 de grade – de la 30,4 si respectiv 22,2 grade.

Nissan aduce in Europa un pick-up off-road hardcore nissan1Nissan aduce in Europa un pick-up off-road hardcore nissan2Aceste specificatii fac din AT32 – denumit astfel de la Arctic Trucks si anvelopele sale de 32 de inchi – un adevarat rock-crawler, in special daca ne raportam la concurenta.

Nissan Navara Off-Roader AT32 are o garda la sol mai mare si unghiuri de inclinare mai bune decat cele disponibile pe Chevy Colorado ZR2 si Toyota Tacoma TRD Pro. Doar Ford Rager Raptor ofera o garda la sol mai mare.

„Nissan Navara Off-Roader AT32 e cel mai capabil Navara pe care l-am vandut vreodata”, a spus vice-presedintele Nissan Europa, Ken Ramirez.

Nissan aduce in Europa un pick-up off-road hardcore nissan3Nissan aduce in Europa un pick-up off-road hardcore nissan5„Abilitatile sale sporite pentru off-road si caracteristici exterioare imbunatatite vor atrage atat clienti cunoscutatori, cat si cei care doresc un pick-up pentru distractie”, a completat acesta.

Sub capota, noul model Nissan va avea un motor diesel de 2,3 litri cu patru cilindri si cu peste 150 de cai putere.

AT32 poate fi dotat cu un snorkel si poate strabate o apa cu o adamncime de 800 mm, precum poate fi dotat si cu un diferential de blocare frontal, pentru o tractiune off-road impresionanta.

Nissan aduce in Europa un pick-up off-road hardcore nissan4

Nissan va comercializa Navara Off-Roader AT32 doar pe Batranul Continent, la un pret de aproximativ 40 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.