Mustang SUV a fost un subiect tratat sistematic in acest an. Ei bine, proiectul este deja limpede ca devine realitate. Mai mult, un purtator de cuvant Ford, a confirmat ca urmeaza sa fie prezentat in noiembrie.

Evident, in prima instanta ar putea sa fie vorba doar despre un concept. Care ulterior sa fie rafinat si testat in asa fel incat sa apara in 2020. Ca model 2021 pentru piata americana.  Produsul urmeaza sa fie primul care apare sub egida noului grup Ford Icons, creat pentru a gestiona imaginea si viitorul unor nume istorice precum Mustang sau Bronco.

Ford Icons, galeria legendelor

Amy Marentic este director regional pentru Ford Icons. „Compania isi centreaza activitatea in jurul produselor iconice. Trebuie sa ne asiguram de prezenta lor in viata noastra pentru alti 55 de ani”, a spus acesta.

Stiti deja ca in ianuarie 2018, cand s-a vorbit pentru prima data de acest crossover electric, numele propus era Mach 1. Fanii au fost insa ca un model electric sa poarte numele uneia dintre cele mai faimoase variante Mustang. Iar Ford a tinut cont de parerea acestora.

Vor exista doua variante cu propulsii diferite

In noiembrie urmeaza sa fie prezentat Mustang SUV electric. Unul care, potrivit informatiilor neoficiale din acest moment, va oferi doua versiuni in ceea ce priveste autonomia. Versiunea de baza va putea merge 484 de kilometri, iar cealalta, mai evoluata, 600 de kilometri. In plan este si o a treia versiune, de inalta performanta. Despre aceasta nu se stie insa daca proiectul se va rezuma la o oferi pentru modelul cu autonomie mai mare.

Pe de alta parte insa nu s-a renuntat nici la ideea de a oferi si o varianta cu propulsie clasica. Aceasta ar urma sa fie diferita de cea electrica. In ceea ce priveste platforma, exista informatia ca urmeaza sa fie comuna cu viitoarea generatie Explorer.

Sursa foto: Motor 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.