Viitorul Land Rover Defender e prezentat la teste, sub camuflaj. Va fi lansat in 2020, cu un pret de pornire in jurul a 45 de miii de euro. Prezentarea oficiala va avea insa loc spre sfarsitul anului viitor.

Noul Land Rover Defender va avea un caroserie din aluminiu, urmand a fi construit pe un sasiu tot din aluminiu si va folosi piese de la alte vehicule Land Rover.

Cele mai recente imagini ne prezinta un prototip Defender in cadrul unor teste off-road in America de Nord, ca parte a ciclului sau de incercare extenuanta. Vehiculul va fi supus unor temperaturi de pana la -40 de grade Celsius, precum si la temperaturi de pana la 48 de grade Celsius.

Land Rover ne prezinta noua generatie Defender defender-1Land Rover ne prezinta noua generatie Defender defender2

Din imagini se poate observa atat un Defender cu ampatament de 90, cat si un Defender mai mare, cu un ampatament de 110.

Ne asteptam ca noul Defender sa primeasca mai multe elemente de la noile modele Range Rover, iar ceea ce putem distinge din fotografii sunt farurile, care, spre exemplu, for fi rotunde, cu mici bulbi de semnalizare in lateral.

In spate, stopurile par a fi proiectate in mod similar cu cele de pe modelul curent. Masina de test cu patru usi are o capota mare, complet plana, acoperita cu o placare greoaie, cu o grila subtire pe dedesubt. Gurile de ventilatie familiare Land Rover sunt vizibile in spatele anvelopelor din fata, iar geamurile sunt readuse din linia de umar, ceea ce sugereaza o acoperire mai substantială a usilor.

Land Rover ne prezinta noua generatie Defender defender3Land Rover ne prezinta noua generatie Defender defender4

„Noul Defender nu va fi o simpla copie. Din contra, va fi ceva revolutionar pentru Land Rover”, a spus directorul de marketing al britanicilor, Felix Brautigam.

Data de prezentare nu a fost inca anuntata oficial, insa e de asteptat ca livrarile sa inceapa in 2020. „Clientii nostri, cu adevarat entuziasmati, ar trebui să aiba autoturismele pana in 2020”, a mai oficialul Land Rover.

Land Rover ne prezinta noua generatie Defender defender5Land Rover ne prezinta noua generatie Defender defender6

Nici la capitolul motorizari nu avem date concrete in prezent, insa Land Rover a confirmat recent ca toate modelele lansate incepand cu 2020 vor fi electrificate intr-un fel. Modele de la teste au fost insa dotate cu un motor diesel de 2.0 litri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.