Cu un nou Land Rover Defender aflat in curs de dezvoltare – dupa cum arata pozele spion – constructorul britanic spera sa evolueze imaginea modelului de-a lungul exteriorului sau dur si robust. Urmatorul Defender nu numai ca va imbunatatii numele modelului, dar va oferi, de asemenea, in cele din urma o multitudine de submodele. Dar va dura pana sa se ajunga aici. Noul Defender va intra in vanzare ca model (MY) pentru anul 2020, care este inca in cateva la cateva luni bune distanta. Cu toate acestea, cei care doresc un nou Defender Sport vor trebui sa astepte si mai mult.

Potrivit unui nou raport, Defender Sport nu va debuta pana in 2026. Cu numele de cod „L860”, Defender Sport va plasa modelul in aria de lux. In timp ce va continua sa aiba parte de faimoasa abilitate in teren a lui Land Rover, Defender Sport va fi un vehicul off-road pentru cei dispusi sa si plateasca pentru luxul si capacitatile acestuia.

Defender-ul si urmatorul Defender Sport nu pot veni suficient de repede pentru producatorul de automobile de lux. Anterior, compania a raportat o pierdere anticipata de de 90 milioane de lire sterline in taxe pentru trimestrul respectiv, potrivit BBC. Cronologia Defender Sport pentru productie se poate schimba. Impreuna cu stirile privind vanzarile slabe si pierderile, compania a anuntat totusi o revenire a veniturilor de 2,5 miliarde de lire sterline.

Land Rover Defender Sport vine ... in 2026 Screenshot-2018-11-01-at-15.03.14In timp ce zvonurile continua sa ‘atace’ noul Defender, se pare ca nici Defender Sport nu face exceptie, zvonindu-se ca va veni cu un sistem de propulsie electric optional. Noul SUV va folosi o versiune modificata a platformei de aluminiu care echipeaza deja Range Rover si Discovery. Sunt de asteptat doua lungimi ale ampatamentului, cu stiluri de caroserie cu doua si patru usi, impreuna cu optiunea de a alege intre un hard top sau soft top.

Un lucru care va disparea odata cu noul Defender este aspectul clasic. Noul model va avea un aspect foarte modern, deoarece compania incearca sa puna capat decalajului dintre cineva care cauta un SUV placut si cineva care doreste un adevarat off-roader in afara asfaltului.

In momentul de fata, daca nu se schimba nimic la Land Rover, noul Defender va ajunge pe piata in 2020, cu Defender Sport venind la sase ani distanta, ceea ce pare a fi un timp indelungat de asteptare.

Land Rover Defender Sport vine ... in 2026 2019-land-rover-defender-spy-photo-4Land Rover Defender Sport vine ... in 2026 2019-land-rover-defender-spy-photo-3Land Rover Defender Sport vine ... in 2026 2019-land-rover-defender-spy-photo-2Land Rover Defender Sport vine ... in 2026 2019-land-rover-defender-spy-photo-1Land Rover Defender Sport vine ... in 2026 2019-land-rover-defender-spy-photo

Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.