Jeep Wrangler pickup a fost surprins in timpul unor teste, aparitia sa pe piata fiind asteptata in luna aprilie a anului viitor.

Cum informatiile din partea producatorului american lipsesc, putem doar specula uitandu-ne peste fotografiile spion.

Astfel, pare ca vom avea de a face cu o versiune cu 4 usi Unlimited. Apoi, e usor de presupus ca varianta pickup va veni cu aceleasi variante de motorizari: 2.0 litri in patru cilindri cu 268 de cai putere, 3.6 litri V6 cu 285 cai putere si dieselul de 3.0 litri V6.

Producatia ar urma sa inceapa spre finalul acestui an, iar vehiculul sa fie comercializat sub denumirea de Scrambler.

CEO Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, spune ca se asteapta la 100.000 de unitati Jeep Wrangler pickup vandute in fiecare an, ceea ce-ar reprezenta 56% din vanzarile totale ale modelului Wrangler pe piata americana si europeana.

Jeep Wrangler pickup, surprins in timpul unor teste jeep-pickup2Jeep Wrangler pickup, surprins in timpul unor teste jeep-pickup3

Wrangler pickup va intra in concurenta cu Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Honda Rodgeline si Nissan Frontier. De asemenea, mult asteptatul Ford Ranger si noul Frontier sunt si ele acolo.

Ultima data cand Jeep a comercializat o versiune pickup a modelului Wrangler a fost in 1986, numita CJ-8 Scrambler. Pana in anul 1992, Jeep a produs o versiune pickup intitulata Comanche, bazata insa pe modelul Cherokee.

Sursa foto: AutoBlog

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.