Versiunea randata permite ocupantilor sa se bucure de soare in timp ce cara lucruri in bena spatioasa.
Nu am vazut poze spion ale pick-up-ului Jeep Wrangler de cateva luni, dar aceste noi interpretari ale camionetei numite Scrambler, ne-au deschis apetitul asupra modelului mult asteptat. Un artist numit Wraith a creat imaginile si le-a postat pe Forumul Jeep Scrambler.

Wraith transforma Scrambler-ul intr-un model, varf de gama – Rubicon. El isi imagineaza atat in forma traditionala cu hard top, cat si cu un acoperis din material textil pliabil care ar fi perfect pentru o plimbare de vara. Abilitatile off-road si soft topul ar putea aduce ceva foarte diferit pe piata camioanelor, care ar putea atrage cumparatorii care nu sunt interesati de un pickup traditional.

Randarile se potrivesc indeaproape cu fotografiile anterioare ale pickup-ului. Singurul element care ar putea fi diferit este ca bena ar putea fi putin mai lunga decat apare aici. Vedeti fotografia spion de mai jos pentru comparatie.

Jeep Scrambler Rubicon Pickup arata foarte bine ! jeep-wrangler-pickup-trail-spy-shotScrambler va arata aproape identic cu un Wrangler Unlimited, cu exceptia benei. Modelele vor imparti, de asemenea, motoarele, inclusiv un motor V6 de 3.6 litri si un turbocompresor de 2.0 litri cu patru cilindri. Un motor diesel si unul hibrid vor fi disponibile si pentru pick-up, ca si pentru vehiculele Wrangler.

Jeep va construi Scrambler-ul in aceeasi fabrica din Toledo, Ohio, care asambleaza Wrangler-ul. Vanzarile vor incepe in 2019 pentru a aduce Jeep inapoi la segmentul pickup pentru prima data in decenii. Acesta va concura pe piata impotriva unor companii precum Chevrolet Colorado, Canyon GMC, Ford Ranger, Nissan Frontier si Toyota Tacoma. In plus, Dodge va avea, de asemenea, o noua camioneta in aceasta clasa, care va ajunge, probabil, in 2020.

Jeep Scrambler Rubicon Pickup arata foarte bine ! jeep-jl-scrambler-render-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.