Jeep’s Wrangler pickup se anunta a fi unul dintre cele mai capabile vehicule pentru off-road, dupa ce doua versiuni camuflate au fost surprinse in teste la Rubicon Trail, din Statele Unite ale Americii.

In fotografiile publicate pe unul dintre forumurile Jeep se poate observa ca pickup-urile au fost „muncite” din greu pe faimosul traseu de off-road.

Unul dintre pickup-uri are roti Y-spoke si numarul 258 in partea din fata. Celalalt pickup are jante negre cu cinci sloturi si un numar de inmatriculare al Departamentului de Transport al Statelor Unite de pe usa soferului.

Cele doua vehicule, extrem de camuflate, au iesit destul de sifonate, fiind vizibila o lovitura in coltul barei de protectie.

Din imagini ne facem o idee mai clara si despre dimensiunea viitorului model Jeep, una impresionanta. Compartimentul pentru pasageri pare insa a fie aproape de aceeasi dimensiune cu a lui Wrangler Unlimited,

La capitolul motorizari, ne asteptam ca Jeep Wrangler Scrambler sa beneficieze de un V6 de 3.6 litri, cu 285 de cai putere si un cuplu de 353 Nm.

De asemenea, ar putea fi dispobibila o unitate de 2.0 litri, cu patru cilindri, 270 de cai putere si un cuplu de 400 Nm. In fine, n-ar trebui sa lipseasca nici turbodiesel-ul V6 de 3.0 litri, precum si o varianta hibrid.

Jeep Wrangler Scrambler ar urma sa fie lansat in luna noiembrie.

Jeep Wrangler pickup, spionat la off-road scrambler-4Jeep Wrangler pickup, spionat la off-road scrambler-3Jeep Wrangler pickup, spionat la off-road scrambler-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.