GMC Hummer EV SUV este, probabil, unul dintre cele mai așteptate modele electrice ale startului de an. Ei bine, un teaser al constructorului ne relevă faptul că acesta va debuta pe 3 aprilie. Iar intervalul de timp rămas până la lansare beneficiază și de o numărătoare inversă pe pagina de facebook.

Designul preia, evident, linia generală a lui Hummer EV pickup și înlocuiește bena cu o zonă tipică pentru un SUV. O roată de rezervă de dimensiuni normale este atașată pe ușa din spate, în stilul clasic al modelelor cu performanțe notabile în off-road.

Dacă în acest teaser ne este oferită doar silueta modelului GMC Hummer SUV, fără îndoială, mai multe detalii avem din cea oferită la o prezentare recentă. Zona frontală pare mai sportivă, dar descoperim și faptul că montantul C de la versiunea pick-up rămâne. Însă acoperișul este mai lung, iar caroseria, desigur, continuă peste aripa spate.

GMC Hummer SUV, aceeași platformă cu pickup-ul

Mecanic, nu există nici un indiciu că GMC Hummer SUV o să fie diferit de pickup. Este realizat pe aceeași platformă, iar modificările vizând caroseria nu afectează capacitatea de a utiliza motoare și baterii identice.

Este foarte probabil ca lucrurile să stea similar și la interior. Acolo unde, în principiu, ținând cont de volumul crescut al cabinei, ar putea exista chiae și un al treilea rând de scaune. Însă numai dacă piața îl va cere. În plus, panourile detașabile ale acoperișului ar putea oferi și varianta ”cer liber”. Una extrem de apreciată de către iubitorii de aventură.

Nu este clar când mașina va ajunge în showroom. GMC Hummer EV pick-up Edition 1 este anunțat pentru toamnă. Iar EV3X un an mai târziu. Ținând cont de importanța acestui proiect, este foarte probabil ca tot în a doua parte a lui 2022 să apară și GMC Hummer SUV. Vom afla însă, probabil, mai multe, pe 3 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.