DS Code X

DS Code X a fost dezvaluit intr-un eveniment privat la Paris. Si, sustin jurnalistii francezi, reprezinta primul pas catre un SUV mai mare decat DS7 Crossback.

Prezentarea a avut loc la DS World Paris cu prilejul vernisajului expozitiei Confidence. Un termen care defineste si modul in care a fost dezvaluit ineditul concept-car. Fara vreun comunicat oficial si fara sa se faca valuri.

Chiar si asa, cateva imagini au ajuns pe retelele sociale. Evident, cu acordul marcii, care a vrut sa ofere detalii ale unui model care, pentru moment, este la stadiul de macheta. Au existat insa si fotografii realizate de catre cei de la „l’Internaute”. In cazul carora nu stim daca reprezentantii marcii si le-au dorit, dar care ne ofera o imagine de ansamblu asupra proiectului.

DS Code X merge intr-o alta directie

Spre deosebire de futuristul DS X E-Tense prezentat anul trecut, acest concept este un exercitiu de stil mult mai pragmatic. Se poate observa ca se inspira din stilul lui DS 7 Crossback. Ceea ce nu este tocmai rau, pentru ca inseamna ca are sanse mai mari sa devina realitate mai repede.

In lipsa unui comunicat oficial, este greu de anticipat cand si daca pana la urma modelul de serie va aparea pe piata. Insa ar putea sa se intample in 2020, mai cu seama ca este an in care va avea loc o noua editie a Salonului de la Paris.

Oricum, din ceea ce vedem prefigureaza un model mai mare decat DS 7 Crossback. Ceea ce ar insemna ca poate sa fie ceea ce este Peugeot 5008 fata de 3008. Pornind de la aceasta premisa, DS are deja o platforma si ar putea folosi o gama de motorizare similara. Ceea ce inseamna propulsoare pe benzina de 130 si 180 CP, dar si o varianta hibrida.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.