Clasa G Lumma

Clasa G de la Mercedes-Benz a primit o noua varianta noua cu imbunatatiri. „Vinovat” pentru acest proiect este tunerul Lumma.

Clasa G cu steroizi. Varianta Lumma Clasa-G-Lumma-2-1024x653Reprezentantii acestora spun ca pachetul este disponibil pentru doua versiuni. Este vorba mai intai despre Mercedes-Benz G500. Standard, aceasta are sub capota un 4.0 V8 care ofera 422 CP si 610 Nm. Pachetul de performanta face ca propulsorul pe benzina sa ajunga la 532 CP si un cuplu maxim de 750 Nm.

Cea de-a doua versiune care beneficiaza de pachetul Lumma este Mercedes-AMG G63. Valorile standard in cazul sau sunt de 585 CP si 850 Nm. Kit-ul de putere al tunerului urca substantial aceste valori. Astfel, puterea ajunge la 650 CP, iar cuplul maxim la 950 Nm.

Clasa G cu un plus si la capitolul imagine

Nu lipsesc in acest caz nici modificarile vizand imaginea pe care o are Clasa G. Evident, in ton cu modificarile de ordin tehnic, si la nivel estetic avem parte deun plus de agresivitate. Pachetul a primit numele CLR G770 si include spilere restilizate, aripi laterale mai late. Plus modificarea completa a capotei si design nou pentru praguri.

Jantele sunt in acest caz cu diametrul de 24 de inch. Iar modificarile continua si cu faptul ca evacuarea are acum sase terminatii, iar pe plafon exista lumini suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.