Fiti pregatiti pentru apocalipsa cu acest duo pentru off-road.
In cazul in care ati pierdut ocazia de a cumpara unul dintre cele mai rare Isuzus produse vreodata, Vehicross, compania japoneza are un nou concept care va poate face curios. Este pur si simplu numit Concept X si are doua versiuni – un pickup traditional si unul bazat pe un SUV.

Primul isi impartaseste sasiul cu un D-Max si a fost modificat in mod semnificativ pentru a avea o garda la sol de 370 milimetri. Unghiurile de degajaree si de atac sunt la fel de impresionante – 38,5 grade si respectiv 49,7 grade. Vehiculul dispune de suspensii independente pe fata si multy-link cu arcuri elicoidale spate, iar anvelopele off-road Toyo Open Country de 38 inchi. Cele mai multe dintre componentele caroseriei, inclusiv aripile, capota, troliile fata si spate de 4.5 tone, sunt personalizate. Puterea provine de la un motor cu patru cilindri turbodiesel de 3,0 litri, cu un filtru de particule (DPD), cuplat la o cutie de viteze automata cu sase trepte de la Aisin.

Conceptul X MU-X Spec se bazeaza pe SUV-ul de lux cu sapte locuri MU-X vandute in Australia ca si concurent pentru Ford Endeavor, Toyota Fortuner si Mitsubishi Pajero Sport. Foloseste acelasi motor 3.0-diesel si aceleasi componente de suspensie si este in esenta acelasi vehicul ca D-Max Spec dar cu o alta caroserie si interior.

Puterea de oprire este asigurata de franele cu sase pistoane si de discuri de 390 mm si respectiv 355 mm. Singura diferenta in ceea ce priveste capabilitatile off-road dintre cele doua concepte este unghiul de degajare, care este mai mic pe modelul MU-X Spec – 37,3 grade fata de 38,5 pentru D-Max Spec.

Isuzu nu discuta planurile sale pentru conceptul duo – daca va ramane strict in stadiu de concept sau va intra in productie ca o serie hardcore limitata, dar presupunem ca producatorul vrea sa arate pur si simplu de ce sunt inginerii sai sunt capabili.

Calatoreste pana la capatul lumii si inapoi cu Isuzu Concept X isuzu-concept-x-3Calatoreste pana la capatul lumii si inapoi cu Isuzu Concept X isuzu-concept-x-1Calatoreste pana la capatul lumii si inapoi cu Isuzu Concept X isuzu-concept-x-2Calatoreste pana la capatul lumii si inapoi cu Isuzu Concept X isuzu-concept-x-4Calatoreste pana la capatul lumii si inapoi cu Isuzu Concept X isuzu-concept-x-5Calatoreste pana la capatul lumii si inapoi cu Isuzu Concept X isuzu-concept-x-6Calatoreste pana la capatul lumii si inapoi cu Isuzu Concept X isuzu-concept-x-7Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.