Ești interesat să afli cum se instalează Kit Suspensie Old Man Emu pe Isuzu D-Max gen.2-3. Best Ride îți pune la dispoziție instrucțiuni video cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tău sa urmezi pașii potriviți.

De ce sa faci un upgrade la suspensie ?

Din fabrică, majoritatea vehiculelor noi 4×4 sunt reglate pentru confort în timpul conducerii pe drum. Odată ce se adauga mai multa greutate,  sub formă de accesorii, pasageri și marfă, performanța și fiabilitatea au de suferit, mai ales când condițiile drumului se deteriorează.

Old Man Emu oferă calitate și aplicare conform cerințelor pieței. Suspensiile sunt concepute pentru a crește capacitatea de transport și pentru a îmbunătăți manevrabilitatea vehiculului și confortului pe toate terenurile. O gamă variata de opțiuni care oferă roților mai mult spațiu vertical pentru a călători și pentru a absorbi șocurile și terenurile mai dificile. Spre deosebire de alte accesorii, veți observa beneficiile sistemului de suspensie de fiecare dată când conduceți vehiculul.

De Ce Old Man Emu?

Sistemele de suspensie, mai ales când ne referim la 4×4, sunt extrem de complexe. Determinarea soluției potrivite pentru fiecare 4×4 necesită o atenție deosebită acordată multor factori, greutatea fiind cea mai critică. Suspensia Old Man Emu 4×4 de la ARB abordează acest lucru într-un mod unic.

În loc să ofere o multitudine de piese care au fost alese în primul rând pentru a crește înălțimea vehiculului, suspensia OME 4×4 oferă o gamă de sisteme reglate, adaptate și integrate, fiecare oferind niveluri optime de confort, capacitate de transportare și caracteristici de control.

Gama completă de suspensii Old Man Emu încorporează mai mult decât amortizoare și arcuri 4×4. La ARB, duc integrarea la cel mai înalt nivel cu propria lor selecție de bucșe, șuruburi în U, șuruburi centrale, căptușeli de arc, garnituri și kituri de montaj pentru suspensie.

Ce contine Kit Suspensie Old Man Emu pentru Isuzu D-Max gen.2-3

  • 4 amortizoare ( fata + spate)
  • 2 arcuri elicoidale
  • 2 arcuri lamelare
  • Kit bolturi U
  • Kit bucse poliuretan pentru arcurile lamelare

Kit Suspensie Old Man Emu dar si alte produse pentru Isuzu D-Max pot fi achiziționate de pe www.bestride.ro

Instructiuni montaj: video

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.