81.500 de euro este pretul de start pentru Audi e-tron. Primul SUV electric al constructorului german a fost lansat anul trecut. Romanii s-au putut inscrie inca din luna iunie pe lista de precomenzi. Au putut-o face pentru suma de 1.000 euro plus TVA, disponibile fiind 500 de exemplare.

Audi e-tron este echipat cu doua motoare electrice care ofera 408 CP si un cuplu de 664 Nm. Resursele maxime sunt la dispozitia soferului doar in modul Sport. Si numai 10 secunde. In modul Drive puterea ajunge la 355 CP si 561 Nm. Insa si aceste valori au limitare in timp: un minut.

Evident, limitarea in timp are o explicatie: reducerea consumului. Acesta este, potrivit constructorului, intre 22.5 si 26.2 kWh/100 km (WLTP). Bateria are o capacitate de 95 kWh, iar autonomia maxima este de 417 km.

Audi e-tron in doua versiuni de echipare

Pe piata noastra sunt disponibile versiunile de echipare Basic si Advanced. Prima are un pret de baza de 81.539 euro. Cea de varf pleaca de la 82.988 euro.

Intre dotarile standard ale echiparii Basic notam jante de 19 inch, faruri și semnalizatoare cu LED, oglinzi exterioare incalzite si actionate electric. Plus actionare asistata electric pentru hayon, pachet exterior cu accesorii argintii, suspensii pneumatice, pachetul Audi Pre Sense City, avertizare la parasirea benzii de rulare, cruise control. Sau, la interior, ornamente Graphite Gray, sistem de climatizare pe două zone, instrumentar digital de bord si sistem audio MMI cu ecran de 10.1 inch.

Daca doriti camere video in locul oglinzilor trebuie sa platiti 1.750 de euro. Farurile Matrix LED costa 1.650 de euro, iar pentru Head-up Display se achita inca 1.580 de euro. Ornamentele interioare din lemn sunt disponibile pentru 625 de euro, iar scaunele sport pentru 720 de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.