Toyota isi dedica activitatea pentru a oferi tuturor o libertate a mobilitatii

Bucuresti, 16 noiembrie 2017 – Toyota Motor Corporation (Toyota) a lansat „Start Your Impossible” – o initiativa globala menita sa inspire angajatii, partenerii si clientii companiei si sa-i conecteze la valorile cheie ale acesteia. Intr-o era a progreselor accelerate in domeniile tehnologiei si mediului, „Start Your Impossible” marcheaza angajamentul Toyota de a sprijini crearea unei societati mai sustenabile, mai incluzive – din care fiecare sa simta ca face parte – si in care fiecare sa accepte provocarea imposibilului.

Toyota este de parere ca mobilitatea transcede ideea de masini si inseamna, de fapt, depasirea provocarilor si indeplinirea viselor. Initiativa „Start Your Impossible” reflecta aceste valori si scot in prim plan obiectivul companiei de a oferi libertate de miscare si mobilitate pentru toti. „Dorim sa impartasim acest mod de gandire cu toti partenerii nostri, inclusiv consumatorii, astfel incat sa putem duce mai departe impreuna aceasta provocare,” a declarat presedintele Toyota, Akio Toyoda.

De  la aparitia sa ca producator de razboaie de tesut, Toyota si-a concentrat atentia pe angajamentul de a avea o contributie la dezvoltarea societatii. De-a lungul istoriei sale indelungate, compania a devenit lider in inovatie, permitand electrificarea vehiculelor la scara larga, odata cu dezvoltarea modelului hibrid Prius in urma cu 20 de ani si, mai recent, cu  Mirai, vehiculul alimentat cu pile de combustie cu hidrogen. Pentru Toyota, sistemele de propulsie alternativa, vehiculele automatizate, serviciile de mobilitate si robotica sunt oportunitati importante de a misca oamenii si de a transforma compania.

In calitate de partener global al Jocurilor Olimpice si al Jocurilor Paralimpice, Toyota incurajeaza prin sport crearea unei societati pasnice, fara discriminare, angajandu-se sa creeze o societate sustenabila prin mobilitate. Valorile Toyota privind imbunatatirea continua si respectul pentru oameni sunt si valorile Jocurilor Olimpice, care reunesc intreaga lume prin prietenie si solidaritate, sarbatorind cele mai inalte realizari ale potentialului uman.

„De-a lungul istoriei sale, Toyota a reusit sa faca imposibilul posibil atat prin inovatie si pasiune, cat si prin contestarea permanenta a definitiei imposibilului. In prezent, industria auto traverseaza in mod clar o perioada cu schimbari, timp in care Toyota isi doreste sa produca masini din ce in ce mai bune. La fel de important este faptul ca dezvoltam solutii de mobilitate pentru ca toti oamenii sa se bucure de viata si ne facem datoria de a crea o societate mai buna pentru urmatorii cel putin 100 de ani. Pentru aceasta, trebuie sa privim dincolo de vehiculele conventionale si sa cream noi forme de mobilitate care sa depaseasca limitele existente si sa rezolve problemele viitorului. Impartasim acest vis de imbunatatire continua cu sportivii participanti la Jocurile Olimpice si Paralimpice, care isi depasesc limitele zi de zi. Sper ca Jocurile Olimpice si Paralimpice sa creeze pentru toti cei apropiati de Toyota ocazia de a face imposibilul si de a-si depasi limitele.”, este de parere presedintele Toyota, Akio Toyoda.

Ca prim partener de mobilitate al Jocurilor Olimpice si Paralimpice, compania are ca obiectiv furnizarea de servicii de mobilitate si expertiza logistica. Primul film al campaniei „Start Your Impossible”, „Mobility for All”, prezinta solutii de transport, mobilitate de generatie viitoare si tehnologii avansate. In viitor, „Start Your Impossible” va include si o serie de programe suplimentare pentru angajati, dealeri si consumatori, si va cauta sa colaboreze cu Toyota Mobility Foundation, care a fost infiintata pentru a aborda provocarile transportului urban si pentru a facilita accesul tuturor oamenilor la mobilitate individuala, inspirand urmatoarea generatie de solutii de mobilitate.

Toyota lanseaza si un nou website – www.MobilityForAll.com. Website-ul, realizat impreuna cu

National Center for Accessible Media (NCAM) din S.U.A., care va fi implementat in mai multe etape. Acesta a fost creat pentru a fi accesibil utilizatorilor cu diferite grade de invaliditate si pentru a permite tuturor utilizatorilor sa experimenteze site-ul si continutul acestuia. Indiferent daca setarile sunt implicite, sau adaptate persoanelor cu deficiente de vedere, de auz, de mobilitate sau cognitive, toate codurile si functiile de design ofera tuturor o experienta la fel de placuta.

Pentru a sarbatori lansarea initiativei „Start Your Impossible” si parteneriatul cu Jocurile Olimpice si Jocurile Paralimpice, Toyota a organizat primul Summit de Mobilitate Toyota in Atena, Grecia, orasul gazda al primelor Jocuri Olimpice moderne. Evenimentul include o conversatie live cu Akio Toyoda si o serie de discutii conduse de vice-presedintele executiv al Toyota, Didier Leroy, cu lideri in gandire din intreaga lume si sportivi participanti la Jocurile Olimpice si Paralimpice. Evenimentul va acoperi subiecte despre mobilitate din perspectiva sociala, sportiva si a bunastarii fizice, precum si despre viitorul mobilitatii datorat progreselor tehnologice si cercetarii.

Toyota Motor Corporation (TMC) este compania de mobilitate globala care a introdus in 1997 modelul hibrid Prius si in 2014 primul sedan produs in serie alimentat cu pile de combustie cu hidrogen, Mirai. Avand sediul central in Toyota City din Japonia, Toyota produce autovehicule din anul 1937. In prezent, Toyota are 370.000 de angajati in comunitatile din intreaga lume. Acestia construiesc in jur de 10 milioane de masini pe an in 29 de tari, de la masini foarte populare si vehicule premium la mini-vehicule si camioane comerciale, vandute in peste 170 de tari sub brandurile Toyota, Lexus, Daihatsu si Hino. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.toyota-global.com. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.