Skoda extinde gama Karoq cu noul model Scout, producatorul ceh urmand a prezenta o varianta si mai robusta a SUV-ului compact in luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Ca si in cazul tuturor modelelor Skoda Scout, Karoq Scout este dotat cu tractiune integrala in versiunea standard, pe langa un look puternic off-road.

La fel ca Octavia Scout si Kodiaq Scout, cel mai model Skoda vine cu un design puternic off-road si accentueaza potentialul off-road al versiunii.

Skoda a dezvaluit modelul Karoq Scout scout-spate

Fiind singura varianta a SUV-ului compact disponibil exclusiv cu tractiune integrala, Skoda ofera trei motorizari pentru Karoq Scout:

– Un motor pe benzina de 1.5 TSI cu 150 de cai putere, conectat la o cutie DSG cu 7 trepte;

– Un motor diesel 2.0 TDI, de asemenea cu 150 de cai putere, care vine insotit de o cutie de viteze manuala cu 6 trepte;

– Cel mai puternic motor este cel diesel de 2.0 TDI si 190 cai putere, cuplat la o cutie DSG cu 7 trepte.

Cu elementele caroseriei cromate si argintii, jante din aliaj de 18 inchi, Skoda Karoq Scout are un aspect extrem de robust. Geamurile fumurii si logo-urile Scout de pe aparatoarele de noroi contribuie din plin la infatisarea puternica.

La interior, scaunele au primit huse noi, cu cusaturi contrastante negru-maro, fiint brodate cu literele Scout. Volanul este din piele, pedalele cu elemente din otel inoxidabil, in timp ce un pachet LED care include iluminarea ambientala completeaza gama extinsa de echipamente standard.

Skoda a dezvaluit modelul Karoq Scout scout-interior

Soferii pot configura individual cabina virtuala Skoda Karoq Scout, in functie de nevoile acestora. Selectia modululuie conducere ofera, bineinteles, si o setare pentru off-road. Datorita unul modul LTW si a unui hotspot Wi-Fi, pasagerii vor fi mereu la curent cu noutatile din on-line.

Portbagajul poate fi deschis si inchis prin simpla apasare a unui buton, in timp ce spatiile de depozitare de pe scaunele din fata si consola centrala faciliteaza circulatia zilnica, la fel ca si compartimentul de pe partea soferului, precum si un suport pentru dispozitive multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.