Se pregateste sa lupte cot la cot cu Bentley Bentayga.

Suntem bucurosi sa raportam ca modelul Mercedes-Maybach GLS va fi un SUV in adevaratul sens al cuvantului, deoarece forma sa nu va avea nimic in comun cu conceptul vazut la Salonul Auto de la Beijing la inceputul acestui an. Conceptul de lux Maybach Vision Ultimate Luxury ne arata ceea ar urma sa vina pentru piata chineza, dar GLB-ul Maybach va purta forma de GLS-ului standard.

Usile din spate ale prototipului nu par a fi mai lungi decat cele ale vehiculelor de testare vazute anterior, ceea ce ar putea insemna ca luxosul Maybach va prelua ampatamentul obisnuit al GLS. Cu toate acestea, compartimentul din spate va fi mult mai luxos si mai confortabil, deoarece ideea unui Maybach este acela de a te face sa te simti ca si cum ai fi intr-un cuib captusit cu piele in timp ce sunteti condusi.

Concurand cu Range Rover SVAutobiography si Bentley Bentayga, primul Maybach GLS a fost deja confirmat si se lauda cu o suspensie de „nivel urmator” pentru a garanta un confort maxim. Dezvaluirea a fost facuta acum cateva luni de catre inginerul sef Maybach, Jürgen Weissinger, intr-un interviu acordat Autocar, in care el a precizat ca viitoarele modele Maybach vor folosi un sistem Magic Body Control mai avansat. El a precizat ca aceste vehicule de varf vor veni cu un nou program de conducere adaptat soferilor.

Daca zvonurile sunt corecte, Mercedes-Maybach GLS va debuta inca de la sfarsitul acestei luni in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Autocar sustine ca suntem la doar cateva saptamani distanta de debutul SUV-ului si, probabil, versiunile vor fi expuse si in California.

Urmatoarea generatie de SUV fullsize de la Mercedes va aduce o multime de schimbari, inclusiv o noua platforma care se asteapta sa piarda din greutate, chiar daca GLS va fi probabil un pic mai mare decat inainte. Masina luxoasa trebuie sa-si imbunatateasca ‘jocul’ tinand cont ca va trebui sa se confrunte cu un nou rival – BMW X7.

Mercedes-Maybach GLS apare pentru prima data in imagini spion mercedes-maybach-gls-spy-phoMercedes-Maybach GLS apare pentru prima data in imagini spion mercedes-maybach-gls-spy-photMercedes-Maybach GLS apare pentru prima data in imagini spion mercedes-maybach-gls-spy-phooMercedes-Maybach GLS apare pentru prima data in imagini spion mercedes-maybach-gls-spy-aMercedes-Maybach GLS apare pentru prima data in imagini spion mercedes-maybach-gls-spy-photo

Sura: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.