Suntem bucurosi sa va prezentam un nou coleg in echipa Best Ride, Alexandru Maris, designerul auto roman, care nu demult  a creat conceptul inedit al Daciei 1300, iar incepand de acum va avea o sectiune proprie in cadrul blogului nostru „blog.bestride.ro” in care va va prezenta saptamanal cate o creatie proprie bazata pe un model propus de catre echipa noastra, sau de catre voi, prietenii nostri, cei ce sunteti alaturi de noi pe pagina de Facebook si in afara acesteia.

Ii uram bun venit in echipa noastra si ne  dorim ca lucrarile sale, considerate de catre noi de exceptie sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre.

In continuare va prezentam desenul digital al Jeep-ului Wrangler Unlimited, un 4×4 legendar, reprodus de catre Alexandru Maris !

Despre Jeep Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition

Brand-ul Jeep are o istorie bogata, acest model de Jeep „urmareste” in mod direct efortul S.U.A. in Al Doilea Razboi Mondial. Jeep Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition 2016 este un tribut acestui moment istoric si este dotat cu o tehnologie moderna, care ajuta la mentinerea reputatiei sale ca fiind una dintre cele mai capabile vehicule off-road.

Despre Exterior

Jeep Wrangler Unlimited vine in centrul atentiei chiar si de la departare, cu jante de 17 inci, avand 4 usi si o lungime de 4,67m fata de calsicul Jeep in 2 usi, lungimea noului Wrangler Unlimited daruieste pasagerilor un spatiu mai mare.
Bineinteles ca aceasta lungime are si efecte negative, totusi, rotile fiind departate una de cealalta reducand unghiul „breakover” cu aproximativ 20 de procente, acest unghi fiind unghiul dintre anvelope si mijlocul autovehiculului.
Cand vine vorba de off road, creste abrupte, pante, teren acoperit cu roca, Wrangler Unlimited Edition face fata cu brio chiar si cele mai dure situatii.

Despre Interior

Unul dintre modurile in care Wrangler a evoluat de-a lungul anilor se refera la confortul interior, fiind dotat cu facilitati moderne, mochete moi si fine, volan multi-functional invelit in piele, geamuri ce actioneaza electric etc…

Tehnologie si Performanta

Acum cativa ani, Jeep a trecut de la un motor cu 6 cilindri in linie, motor traditional, la V6 Pentastar de 3.6 litri, un motor mare ce executa perfect compromisul intre utilitatea de zi cu zi si capacitatea off road de care da dovada.

Wrangler 75th Anniversary Unlimited Edition este un autovehicul off road din toate punctele de vedere, spre deosebire de multe SUV-uri, el vine cu o functionare simplista si transparenta.

Adevarat este ca un novice poate conduce in mod eficient un Wrangler, dar in cazul unei inpotmoliri in noroi trebuie consultat manualul fabricantului, si asta pentru a elibera capacitatiile autovehiculului care va vor uimi cu adevarat.

Jeep a folosit sloganul „There’s only one Jeep” („Exista un singur Jeep), intr-adevar exista doar un singur Jeep si este un vehicul foarte bun.

Asteptam cu drag si propunerile voastre privind urmatoarele desene digitale la adresa de email [email protected] .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.