Brandul Jeep® este sponsor oficial al turului European 2018 ” Stones – No Filter”
Turul va avea loc in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Cehia si Polonia incepand cu 17 mai, pana pe 8 iulie.

Jeep prezent din nou pe scena alaturi de The Rolling Stones unnamed
Toata gama Jeep va fi prezenta la eveniment pentru o experienta mai incitanta a brandului.

The Rolling Stones vor pleca din nou in tur iar  va fi alaturi de ei pentru a 3-a oara ca Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood si se vor imbarca intr-o noua aventura ce se asteapta ca va eclipsa incredibilul succes al turului European de anul precedent, care a fost ‘sell-out’.
Parteneriatul dintre Jeep® si The Rolling Stones a inceput in 2014 cu faimosul tur ” 14 On Fire European Tour”.

Acest parteneriat reuneste 2 icoane ale industriei muzicale si auto ce au multe lucruri in comun: The Stones au revolutionat muzica rock cu al lor sunet si stil inconfundabil si Jeep®, legendarul brad global pentru SUV-uri, care pentru mai mult de 75 de ani este cea mai autentica expresie pentru libertatea auto si aventura.

Produs de Concerts West/AEG Presents, turul ‘The Stones – No Filter’, ce va debuta in Dublin (Irlanda) pe 17 mai, inainte de a vizita Londra (22-25 mai), Southampton (29 mai), Coventry (2 iunie), Manchester (5 iunie), Edinburgh (9 iunie) si Cardiff ( 15 iunie) in Anglia, inainte de a se intoarce la Londra Twichenham Stadium (19 iunie). Apoi acestia se vor indrepta catre Berlin ( 22 iunie), Marseille (26 iunie), Stuttgart (30 iunie), Praga (4 iulie) si in final Varsovia (9 iulie).

La toate aceste date, Jeep® va avea pregatita o arie speciala, unde fanii brandului vor putea avea parte de experienta brandului – atat pe strada cat si in mediile sociale, pentru a-i atrage in lumea muzicii rock si SUV-uri iconice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.