Un grup de studenți de la Școala Profesională Skoda a creat acest „Sunroq”

Nu este nimic greșit în ceea ce privește Skoda Karoq – este foarte competent în majoritatea lucrurilor și dacă trebuie să cumpărați un crossover, este un pariu sigur. Dar nu e chiar iubita, nu-i așa? Cel puțin nu în același mod ca și fratele său mai mare, Kodiaq – fiabil și absurd de practic.

Dar ceea ce vedeti aici nu este un oarecare Karoq. Este cea mai recentă mașină Skoda Azubi (care se traduce ca „mașină de ucenicie”), construită de o echipă de 23 de studenți ai Școlii profesionale Škoda din sediul firmei cehe Mladá Boleslav. Este, cum ar fi foarte evident, un Karoq decapotabil.

Dar, spre deosebire de convertibilul Range Rover Evoque, inlaturand acoperișul, Karoq nu a creat ceva puțin tragic. Dimpotrivă, credem că este minunata.

Construit în opt luni și botezat „Sunroq” printr-un sondaj pe Facebook, acest Karoq puternic modificat este finisat în Velvet Red, iar acum dispune de scaune scoica in doua tonuri: rosu/alb. Sunroq primește puncte suplimentare si pentru evacuarile similare cu cele de pe Golf R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.