In cadrul editiei 2018 a Salonului International de Automobile Bucuresti, marcile Grupului BMW  vin in Romania cu multe noutati importante, inclusiv modele care au debutat la nivel mondial in urma cu numai cateva saptamani. Prezenta este asigurata de catre cea mai mare retea de dealeri BMW din sud-estul Europei, Automobile Bavaria Group, cu standuri dedicate pentru marcile BMW, MINI, Rolls-Royce si submarcile BMW M, BMW i si BMW Motorrad.
Bucuresti. In cadrul editiei 2018 a Salonului International de Automobile Bucuresti, marcile BMW Group vin in Romania cu multe noutati importante, inclusiv modele care au avut debutul mondial in urma cu numai cateva saptamani. Prezenta este asigurata de catre cea mai mare retea de dealeri BMW din sud-estul Europei, Automobile Bavaria Group, cu standuri dedicate pentru marcile BMW, MINI, Rolls-Royce si submarcile BMW M, BMW i si BMW Motorrad. In cadrul SIAB, Automobile Bavaria are ca invitati speciali Grupul MHS Truck & Bus, importatorul MAN in Romania, si dealerul Rolls-Royce Motor Cars din München, Schmidt Premium Cars GmbH.

„Suntem bucurosi ca, dupa 11 ani, reusim sa avem o participare masiva din partea publicului la un salon auto international. Cred ca vizitatorii au apreciat prezenta consistenta a Automobile Bavaria Group si a noilor modele BMW, proaspat aduse de la Geneva. Avem sase premiere nationale si o participare exceptionala a Roll-Royce Motor Cars, fiind prima data cand cel mai important producator de masini de lux din lume se prezinta oficial la SIAB. In weekend, cei care iubesc automobilele si marca BMW au venit la standul nostru in numar mare si cred ca vor veni in continuare, pana la 1 aprilie, la unul dintre cele mai mari evenimente auto din acest an, din Romania”, a declarat Michael Schmidt, Presedintele Automobile Bavaria Group.

“Automobile Bavaria Group are unul dintre cele mai mari standuri de la SIAB 2018 si intampina vizitatorii cu peste 35 de modele, printre care cel mai luxos automobil de la salon si din lume, noul Roll-Royce Phantom, si cel mai mare autovehicul de la SIAB, un camion MAN. Suntem expozantul cu cea mai mare gama de modele expuse si cu cele mai multe noutati, printre care: noul BMW M5, cel mai rapid model de serie BMW M din istorie, noile BMW X2 si X4 (la doar o saptamana dupa salonul de la Geneva), noile MINI Hatch si Cabriolet, BMW HP4 si noua motocicleta BMW K1600 Grand America si gama BMW i pentru automobile electrice si plug-in hybrid reprezentata de BMW i8 si BMW i3s. Am depus un efort extraordinar pentru a aduce publicului roman si clientilor nostri o experienta completa ancorata la ceea ce reprezinta viitorul mobilitatii, la prima editie SIAB, dupa 11 ani de pauza.

Automobile Bavaria Group acorda o atentie din ce in ce mai mare domeniului mobilitatii electrice si serviciilor cu valoare adaugata pentru client. De aceea am investit recent 3 milioane de euro in noul business de inchirieri auto al grupului, Bavaria Mobility – reprezentat si el la SIAB -, cu o flota formata exclusiv din modele BMW si MINI, care cuprinde 80 de automobile si va include si modele BMW i in viitorul apropiat.

Mai mult, pentru clientii BMW M am pregatit un program special de training pe care il vom oferi in exclusivitate pentru Romania in cadrul Automobile Bavaria BMW M Academy, incepand din acest an, anuntat in premiera la conferinta noastra de presa din cadrul salonului auto.

La standul BMW i expunem noul BMW i3, cel mai bine vandut automobil electric din Romania, in versiunea cea mai spectaculoasa – BMW i3s. Urmarim si ne implicam impreuna cu producatorul in proiecte de dezvoltare a infrastructurii pentru statii de incarcare, in contextul unei piete aflate in crestere rapida pe acest segment. Suntem incantati ca Programul Rabla Plus – Ecotichet a primit unda verde si deja pregatim oferte speciale pentru doritorii unui automobil ideal pentru mobilitate urbana”, a spus George Dorobantu, CEO Automobile Bavaira Group.

Locat in pavilionul B1, standul Automobile Bavaria Group cuprinde peste 35 de modele BMW, MINI si BMW Motorrad, alaturi de noul Rolls-Royce Phantom. Divizia de motociclete va prezenta cele mai noi modele de motociclete BMW Motorrad,printre care si premiera nationala pentru BMW K 1600 Grand America si un model special, de circuit: BMW HP4 Race.

La numai doua saptamani de la lansarea mondiala, deja prezent in Romania: noul BMW X4

6 premiere BMW si MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul International de Automobile Bucuresti P90291903_highRes_the-new-bmw-x4-m40d-Automobile Bavaria aduce noul BMW X4 la SIAB la numai doua saptamani de la lansarea la nivel mondial la Salonul Auto de la Geneva. Automobilul continua povestea de succes a primei generatii, cu peste 200.000 de unitati vandute. Noua generatie a modelului are o identitate proprie bine definita in gama, evidentiata de dinamica imbunatatita semnificativ, designul exterior remarcabil, ambianta premium superioara din interior, sistemele de asistenta a conducatorului de ultima generatie si tehnologiile de conectivitate de varf. In plus, esenta dinamica a Sports Activity Coupé-ului este scoasa in evidenta suplimentar si de prezenta a doua modele BMW M Performance in portofoliu.

6 premiere BMW si MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul International de Automobile Bucuresti P90291904_highRes_the-new-bmw-x4-m40d-6 premiere BMW si MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul International de Automobile Bucuresti P90291905_highRes_the-new-bmw-x4-m40d-Atractiv si extrovertit: noul BMW X2

Noul BMW X2 ajunge in Romania la doar doua saptamani de la lansarea europeana de la Geneva. Sports Activity Coupé-ul vine cu o imagine proaspata, orientat catre un public tanar si dinamic. Aspectul robust tipic modelelor BMW X este combinat cu linii elegante si extrovertite, asa cum ar fi logo-urile BMW suplimentare de pe stalpii C, care au aparut pentru prima data la coupé-urile BMW clasice.

6 premiere BMW si MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul International de Automobile Bucuresti P90278957_highRes_the-brand-new-bmw-x2Noul BMW M5 – Premiera nationala adusa de primul dealer BMW M din Romania.

Noul BMW M5 duce BMW M GmbH pe un teritoriu nou cu sistemul de tractiune integrala M xDrive care debuteaza in premiera pe sedanul de inalta performanta. Aceasta schimbare de directie permite M5 sa exploreze noi dimensiuni dinamice si sa ofere un caracter practic de zi cu zi mai mare in orice conditii de condus. Noua masina se angajeaza sa continue traditia unui concept de modele inaugurat in 1984 de originalul BMW M5 – sedanul business de lux capabil sa exceleze si pe circuit. Motorul dezvolta 441 kW/600 CP intre 5.600 si 6.700 rpm, in timp ce un cuplu impresionant de 750 Nm se afla la dispozitia conducatorului inca de la 1.800 rpm, pana la 5.600 rpm. O pompa de ulei complet variabila, cu program de control, asigura alimentarea cu ulei atunci cand noul BMW M5 are nevoie, chiar si pe circuit. Performantele impresionante ale automobilului vorbesc de la sine: de la 0 la 100 km/h in doar 3,4 secunde, de la 0 la 200 km/h in 11,1 secunde, transformand BMW M5 in cel mai rapid model BMW construit vreodata.

6 premiere BMW si MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul International de Automobile Bucuresti P90272983_highRes_the-new-bmw-m5-08-20Pe de alta parte, viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, dar pachetul optional M Driver poate duce nivelul maxim la 305 km/h. La cea de-a sasea generatie a sedanului de inalta performanta isi face debutul noul sistem de tractiune integrala M xDrive specific M. Datorita M xDrive, noul BMW M5 poate fi condus cu un amestec familiar de sportivitate si precizie deosebita atat pe circuit, cat si drumuri publice, incantandu-i totodata pe conducatori cu stabilitatea directionala si controlabilitatea semnificativ imbunatatite pana la limitele de performanta atunci cand conduc in conditii nefavorabile cum ar fi pe ploaie sau zapada.

Originalul reactualizat: Noul MINI Hatch si noul MINI Cabriolet

Noutatile pentru MINI Hatch cu trei usi, MINI Hatch cu 5 usi si MINI Cabriolet includ un design reimprospatat, inovatii in domeniul tehnologiei transmisiei, optiuni suplimentare de personalizare, noi combinatii de transmisie si motor, o gama extinsa de dotari standard, faruri si stopuri redesenate, finisaje aditionale ale caroseriei si conectivitate de varf pentru confort si multimedia. Stopurile au, de asemenea, un design nou in combinatie cu farurile LED si farurile LED adaptive. Ca o referinta clara la originea britanica a marcii, blocurile optice spate, dispuse vertical, de la noile MINI Hatch cu 3 usi, respectiv cu cinci usi si MINI Cabriolet apar acum intr-un design Union Jack. Noul logo MINI este prezent acum pe noile modele, fiind prezent pe capota, hayon, volan, afisajul central al instrumentelor si telecomanda tuturor modelelor. Este o reinterpretare a logo-ului existent, iar acum are un „design plat” bidimensional. Astfel, logo-ul MINI reflecta noua identitate a marcii, cu accent pe elementele esentiale – adica pe valorile cheie precum placerea condusului, designul distinctiv, calitatea premium si atractia emotionala.

Programul MINI Yours Customised ridica personalizarea specifica marcii la un nou nivel. Este prima oara cand un constructor de automobile foloseste printarea 3D pentru a oferi clientilor posibilitatea de a crea componente unice pentru propriul model. Acesta include produse retrofit al caror design poate fi creat chiar de catre clienti, care apoi sunt produse in conformitate cu aceste specificatii individuale. Gama MINI Yours Customised include semnalizatoare laterale, benzi decorative pentru interiorul de pe partea pasagerului, finisaje cu LED pentru pragurile usilor si proiectoare LED pentru cu usi.

Noul BMW K 1600 Grand America
Derivat din BMW K 1600 B, noul model combina performanta motorului cu 6 cilindri in linie cu echipamente exclusiviste, transformand orice calatorie intr-o experienta noua, atat din punct de vedere al confortului, cat si fascinatiei, intr-un stil de croaziera tipic american. Design-ul noului BMW K 1600 Grand America imbina pasiunea pentru turele  confortabile, relaxante, specifice riderilor din Statele Unite ale Americii. Din acest motiv, linia de design a baggerului K 1600 B a fost modificata, iar un numar important de elemente distinctive si-au facut aparitia. Tevile de esapament cromate, paralele cu solul, sunt armonios integrate in designul elegant si dinamic al motocicletei. Specificatiile aparte ale motorului cu 6 cilindri in linie asigura parcurgerea distantelor lungi la ghidonul noului BMW K 1600 Grand America in deplin confort. Cea mai recenta versiune a propulsorului specific BMW Motorrad livreaza puterea fara efort, indiferent de conditiile de drum. Cel mai compact motor cu 6 cilindri in linie din segment furnizeaza 118 kW/160 CP la 7.750 rpm si un cuplu maxim de 175 Nm la 5.250 rpm.

6 premiere BMW si MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul International de Automobile Bucuresti P90280343_highRes_k-1600-grand-americaO prezenta speciala – supersportiva pregatita de circuit BMW HP4 Race
Noul model este prima motocicleta de serie care are cadrul principal din plastic armat cu fibra de carbon (CFRP). BMW HP4 RACE este o motocicleta de curse veritabila, care va fi construita individual intr-o serie de productie de 750 de unitati. In ceea ce priveste motorul, gestiunea electronica si elementele elastice, noul HP4 RACE se afla in aceeasi categorie cu actualele motociclete superbike de uzina, depasind chiar acest nivel in domeniul suspensiei prin cadrul de fibra de carbon. Cu o masa de 171 kg cand este complet alimentata si pregatita pentru circuit, noul HP4 RACE este chiar mai usoara decat motocicletele de uzina utilizate in prezent in Campionatul Mondial de Superbike si este doar cu putin mai grea decat modelele de uzina din MotoGP. Noul HP4 RACE are un motor de curse veritabil, similar specificatiilor 6.2 si 7.2 din regulamentul Campionatelor Mondiale de Anduranta si Superbike. Puterea maxima este de 158 kW (215 CP) la 13.900 rpm. Cuplul maxim de 120 Nm este atins la 10.000 rpm. Turatia maxima a motorului a fost crescuta in comparatie cu motorul modelului S 1000 RR, de la 14.200 rpm la 14.500 rpm. Cu scopul de a obtine cele mai bune performante posibile, este utilizata o cutie de viteze cu sase trepte, cu rapoarte scurte.

6 premiere BMW si MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul International de Automobile Bucuresti P90254419_highRes_bmw-hp4-race-04-2017Noul Rolls-Royce Phantom
Noul Rolls-Royce Phantom debuteaza la Salonul International de Automobile Bucuresti saptamana viitoare, fiind prima oara cand cel mai important producator de masini de lux din lume se va prezenta la cel mai important eveniment auto din Romania in perioada 24 martie – Aprilie.

„Inca de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani in urma, acest automobil reprezinta simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfecta pentru a sarbatori premiera noastra, odata cu reluarea Salonului Auto International de la Bucuresti”, a spus Peter Schoppmann, Director Regional, Rolls-Royce Motor Cars. El a continuat: „Prezenta noastra subliniaza importanta din ce in ce mai mare a regiunii din Europa Centrala si de Est pentru Rolls-Royce si preconizam o crestere in urmatorii ani”. Noul Rolls-Royce Phantom ofera o interpretare contemporana de design a esentei Rolls-Royce. De asemenea, noul model aduce o evolutie spectaculoasa in programul Bespoke, prin conceptul „The Gallery”. Un nou concept fara precedent in ceea ce priveste luxul, „The Gallery” reinterpreteaza tabloul de bord al automobilului pentru prima data in 100 de ani.

MHS Truck & Bus Group

MHS Truck & Bus Group, importatorul general al vehiculelor comerciale MAN in Romania, prezinta in cadrul SIAB, in premiera nationala, noul design de interior al cabinelor gamei de camioane MAN TG. Noul model de cabina indeplineste cele mai inalte standarde de functionalitate, o ergonomie semnificativa, asigurand totodata un confort si mai sporit, atribute care pot fi descoperite la modelul MAN TGX 18.500 expus in cadrul standului.

Noul model de cabina a gamei de camioane TG include coloristica imbunatatita a mesajelor de avertizare, care atrag atentia soferului mult mai repede; comutatorul central si panoul de comanda, amplasate ergonomic si cu functionalitate imbunatatita; comutatoarele asociate sunt organizate in grupuri pentru o utilizare mai intuitiva, iar functiile pe care conducatorul auto le utilizeaza frecvent in timpul conducerii sunt mai proeminente in campul vizual; mai multe zone de depozitare, mult mai accesibile; zona de odihna imbunatatita; schema optionala pentru culorile interioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.