Cum se instaleaza Snorkel Play Xtreme – Toyota Land Cruiser 120

0

 Ești interesat să afli cum se instalează Snorkel Play Xtreme pe Toyota Land Cruiser 120Best Ride îți pune la dispoziție instrucțiuni video complete cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tău sa urmezi pașii potriviți.

Video instalare: Snorkel Play Xtreme pe Toyota Land Cruiser 120

Snorkel Play Xtreme – piesa indispensabila a oricarui pasionat de off-road

Snorkel-ul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off-road ce are rolul principal de a filtra si directiona aerul la motor. Scopul principal al unui snorkel este accesul la aer curat. Majoritatea oamenilor asociază snorkel-ul cu traversările de apă, deoarece împiedică intrarea apei în motorul vehiculului, împiedicând daunele electrice și mecanice. Dar un snorkel instalat corespunzător vă poate proteja motorul de praful care ar pătrunde în mod normal.

Este important să rețineți că instalarea unui snorkel nu oferă vehiculului dvs. 4×4 capacitatea de a respira sub apă pentru perioade lungi de timp. Producătorii nu numai că stabilesc adâncimile maxime dar și componentele care sunt cel mai probabil să fie deteriorate într-o traversare a apei.

Performanță mai bună a motorului.

Folosind un snorkel, oferiți motorului un aer mai curat și mai rece. Aerul rece și necontaminat este ceea ce are nevoie motorul pentru a funcționa cât mai bine și cel mai eficient. Aceasta înseamnă că motorul Dvs. va avea putere și performanță maximă atunci când trebuie să traversati prin apa!

Pe lângă faptul că oferă motorului acces la un aer mai curat și împiedică apa să pătrundă în admisia de aer, snorkel-urile oferă și alte beneficii. În primul rând, poate împiedica înfundarea motorului cu praf, de la conducerea frecventă pe drumurile de pământ. Fără amestecul potrivit de gaz și oxigen, motorul vehiculului dumneavoastră pur și simplu nu va funcționa atât de bine cum ar trebui.

Snorkel-ul pentru Toyota LC seriile 120  este realizat din material poliuretan cu formula speciala ce imbunatateste rezistenta si durata de viata a acestuia in conditii vitrege de folosire: radiatii UV, temperaturi extreme, eventuale lovituri ale crengilor/obstacolelor.

Produsul poate fi achiziționat accesând link-ul următor: Snorkel Play Xtreme pe Toyota Land Cruiser 120 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.