Cu noul Karoq Sportline, Skoda va prezenta la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie o noua varianta SUV-ului compact, una chiar mai sportiva in termeni de design si dinamica de conducere.

Skoda Karoq Sportline va fi oferit exclusiv cu cel mai puternic motor pe benzina din gama, de 2.0 litri TSI si 190 de cai putere.

Modelul Skoda Karoq, introdus in anul 2017 ca cel de-al doilea SUV din gama producatorului din Cehia, dispune de tehnologii inovatoare, inclusiv un cockpit virtual si incarcare wireless pentru device-urile mobile.

Skoda prezinta modelul Karoq Sportline sportline-spate

Sistemul infotainment ofera servicii online prin Skoda Connect, precum si servicii proactive, cum ar fi apelul automat de urgenta. La interior, Skoda Karoq se mandreste cu un spatiu interior compact, cu loc pana la cinci pasageri si destul de incapator si pentru bagajele acestora.

Arunca un ochi si peste modelul Skoda Karoq Scout

Amortizoarele sport si jantele exclusiv negre din aliaj de 18 inchi „Mytikas creeaza un aspect sportiv, in timp ce jantele din aliaj lucioase negre „Vega” de 19 inchi sunt disponibile la optiuni. Aparatoarele de noroi din fata poartă logo-ul SPORTLINE, iar culoarea caroseriei si zona de intrare neagra, geamurile colorate si barele de protectie de culoare neagra rotunjesc exteriorul elegant al modelului.

In interiorul modelului Sportline, scaunele sport negre cu insertii argintii atrag imediat privirile. Scaunele sunt tapitate cu material din trei straturi permeabil la aer, Thermoflux, despre care Skoda sustine ca ar conferi un plus de confort pasagerilor, in special in timpul verii. Apoi, volanul multifunctional sport este acoperit cu piele neagra perforata, cu cusaturi argintii. Pedalele cu elemente din otel inoxidabil, plafonul neagru si un pachet cu LED-uri, care include iluminarea ambientala, completeaza interiorul sportiv.

Skoda prezinta modelul Karoq Sportline sportline-interior

Skoda Karoq Sportline poate fi echipat la cerere cu un cockpit virtual. Datorita unui modul LTE si a unui hotspot Wi-Fi, pasagerii sunt „intotdeauna on-line”. Dinamica unitatii poate fi configurata prin selectarea modulului dorit, iar controlul electronic de stabilitate ESC beneficiaza de o configuratie in doua etape.

Portbagajul ofera de asemenea destul spatiune de stocare si poate fi deschis si inchis prin simpla apasare a unui buton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.