BMW M Power pentru pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate in calificari. Masina invingatorului in 2018: exclusivul BMW M3 CS in Frozen Dark Blue. Prezentarea automobilului la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera

Bucuresti/Jerez de la Frontera. 2018 este al 20-lea sezon in care BMW M are calitatea de „Official Car of MotoGP” – si, pentru aceasta, BMW M GmbH prezinta un adevarat punct de atractie al BMW M Award in anul lor aniversar. Pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate in calificari va fi recompensat cu un automobil exclusivist, BMW M3 CS in Frozen Dark Blue, la finalul stagiunii. Masina castigatorului din acest an este cu adevarat speciala din moment ce BMW M3 CS este o editie speciala limitata la doar 1.200 de unitati la nivel mondial. Masina castigatorului BMW M Award pentru 2018 a fost prezentata oficial la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera.

Punctul de atractie al sezonului aniversar: noul BMW M3 CS este premiul pentru MotoGPTM BMW M Award in 2018 P90303554_highRes_jerez-de-la-fronteraBMW M Award este de mult timp o parte integranta a angajamentului BMW M GmbH in MotoGP, iar 2018 este a 16-a oara cand premiul va fi decernat. Cu incepere din 2003, pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate in sesiunile de calificari a fost recompensat la finele sezonului cu un automobil BMW M exclusivist si personalizat. Cu acelasi sistem de punctaj ca in curse, pilotii primesc puncte pentru locurile ocupate in calificarile fiecarui week-end de Grand Prix. Pilotul care a acumulat cele mai multe premii la finalul stagiunii castiga mult ravnitul BMW M Award.

„BMW M GmbH s-a autodepasit inca o data prin alegerea automobilului oferit castigatorului BMW M Award in sezonul sau aniversar”, a declarat Pau Serracanta, director general al Departamentului Comercial al Dorna Sports, cu ocazia prezentarii. „Noul BMW M3 CS este un automobil de inalta performanta impresionant si sunt increzator ca perspectiva acestui premiu fantastic va oferi pilotilor nostri o motivatie in plus pentru a da maximum in calificari. Suntem curiosi sa vedem cine va intra in posesia acestui automobil la finalul sezonului. A 20-a stagiune in calitate de «Official Car of MotoGP» si deja al 16-lea BMW M Award: suntem incantati cu acest parteneriat de lunga durata si de succes cu BMW M.”

Punctul de atractie al sezonului aniversar: noul BMW M3 CS este premiul pentru MotoGPTM BMW M Award in 2018 P90303553_highRes_jerez-de-la-frontera„Este de la sine inteles ca 2018, ca sezon aniversar pentru noi in MotoGP, este ceva foarte special pentru noi”, a adaugat Vladimir Bistrivoda, directorul colaborarii cu MotoGP la BMW M GmbH. „Acesta este motivul pentru care suntem incantati, prin sedanul exclusivist si de inalta performanta BMW M3 CS, sa putem prezenta un alt model foarte special din gama noastra de produse ca automobil ce va fi acordat castigatorului BMW M Award. Suntem mandri ca BMW M Award a devenit un premiu mult ravnit de multi ani in randul familiei MotoGP – si vrem sa multumim pentru aceasta apreciere prin alegerea punctelor de atractie, precum BMW M3 CS, ca automobile ale castigatorului.”

Noul BMW M3 CS este cel mai puternic automobil de serie produs vreodata in gama M3. Are nevoie de doar 3,9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Motorul cu sase cilindri dispusi in linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo, ofera o putere maxima de 460 CP si un cuplu de 600 Nm. Transmisia M cu dublu ambreiaj, cu sapte trepte, cu Drivelogic se ocupa de transferul puterii in automobilul acordat pentru BMW M Award. Suspensia M adaptiva a BMW M3 CS garanteaza cea mai buna manevrabilitatea dinamica in orice situatie. Aparitia deja sportiva a automobilului este evidentiata de culoarea Frozen Dark Blue, de tapiteria bicolora integrala cu piele Merino fina, precum si de alte dotari atractive asa cum este volanul M in Alcantara.

BMW M Award este una dintre numeroasele activitati efectuate de BMW M in calitate de „Official Car of MotoGP”. Detinatorul recordului este Marc Márquez, care a obtinut BMW M Award de cinci ori consecutiv. Valentino Rossi si Casey Stoner au fiecare cate trei victorii in palmares. Jorge Lorenzo a fost desemnat castigator al competitiei calificarilor in doua randuri, iar Sete Gibernau si Nicky Hayden au castigat premiul cate o data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.