Porsche a dezvaluit oficial versiunea facelift a SUV-ului Macan.

Dupa mai multe imagini teaser, SUV-ul lansat pentru prima oara in 2014 a primit un facelift inspirat de noua generatie a modelului Cayenne.

Macan 2018 vine cu o serie de caracteristici noi si actualizate, despre care Porsche sustine ca va oferi un confort sportiv, conectivitate si un stil dinamic de condus.

Porsche Macan facelift, dezvaluit oficial macan-fata

Din punct de vedere vizual, Macan 2018 pastreaza semnatura Porsche si este echipat cu o serie de caracteristici premium, atat la exterior, cat si in interior.

Sectiunea din fata a SUV-ului a fost reproiectata, oferindu-i mai multe caracteristici faciale si faruri cu LED-uri care vin standard, in timp ce sectiunea din spate dispune de o banda tridimensionala cu LED-uri luminoase.

Pentru ceva si mai high-tech, compania ofera „Porsche Dynamic Light System Plus” (PDLS) cu distributie adaptiva a luminii, ca optiune suplimentara. SUV-ul vine acum si in patru opțiuni noi de culoare exterioara: Miami Blue, Mamba Verde Metalic, Dolomit Silver Metalic si Crayon. De asemenea, vine cu jante noi de 20 si 21 de inci, cu o gama de optiuni personalizate.

Porsche Macan facelift, dezvaluit oficial macan-lateral

Totodata, interiorul a fost actualizat, tabloul de bord fiind revizuit, cu un ecran tactil de 11 inchi si dispune de Porsche Communication Management (PCM). Ventilatoarele au fost, de asemenea, reproiectate si repozitionate, iar SUV-ul a primut un volat GT, similar cu cel de pe modelul 911. Modul comutatorului si butonul sport au fost integrate in volan si sunt oferite ca parte a pachetului optional Sports Chrono.

Macan 2018 este echipat cu un modul Connect Plus, ceea ce face ca fiecare vehicul sa fie complet conectat la retea, in timp ce noul App Offroad Precios poate inregistra si analiza experientele de conducere off-road.

Porsche Macan facelift, dezvaluit oficial macan-spat

Motorul si alte specificatii tehnice nu vor fi anuntate, cu toate acestea, Macan are inca anvelope mixte cu diferite latimi pe axele din fata si din spate, ceea ce ii permite soferului sa profite din plin de Porsche Traction Management inteligent, cu tractiune integrala (PTM) cand vine vorba de dinamica de conducere.

Motoarele existente de 3.0 litri, atat in versiunea pe benzina, cat si in versiunea diesel a modelului Macan, se asteapta, de asemenea, sa primeasca unele actualizari, eventual cu o crestere a puterii in intreaga gama. Modelul de baza va fi imbunatatit la aproximativ 300 de cai putere, Macan S este de asteptat sa ofere pana la 355 de cai putere, in timp ce modelul Macan Turbo va oferi 434 cai putere in modelul facelift.

Porsche Macan facelift, dezvaluit oficial macan-interior

Incepand cu 2014, Porsche a livrat peste 350.000 de unitati Macan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.