Întoarcerea numelui Toyota Supra devine inevitabilă în 2017, când marca japoneză a programat lansarea versiunii concept la Salonul Auto de la Tokyo.

Noul Toyota Supra vine în toamna acestui an Toyota-Supra-Concept-Tokyo-a1-1-300x163Umblă vorba că nouă sportivă Supra dezvoltată de Toyota împreună cu BMW va avea un design inspirat din conceptul FT-1, prezentat de niponi încă din 2014. Acest aspect confirmă încă de pe acum că noul Toyota Supra va ridica cu mult ștachetă față de modelul Toyota GT86. În ceea ce privește motorizările, detaliile sunt încă păstrate sub cheie de cei de la BMW și Toyota. Se speculează însă că Supra va beneficia cel puțin de un 2.0 litri cu 255 căi putere și un V6 de 3.0 litri cu 340 căi putere.

Toyota sugerează că va prezența la Tokyo noul Supra, însă din direcția BMW vin informații care spun că noul Z5 va fi gata la timp pentru Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie. În aceste condiții, nu este exclus că Toyota să expună în premieră mondială noul Supra încă de la Frankfurt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.