Aramid Sidewall, tehnologia unica Nokian Tyres, ofera fiabilitate si rulare in conditii de siguranta in sezonul de vara

SUV-urile sunt din ce in ce mai frecvent prima alegere in ceea ce priveste vehiculele atat pentru aventurieri, iubitorii de activitati in aer liber, cat si pentru soferii urbani. Combinatia dintre un vehicul greu si terenul accidentat sau strazile urbane intens circulate solicita puternic anvelope in ce priveste asigurarea rularii in siguranta si fara probleme in orice tip de conditii de drum. Pentru a face fata acestei solicitari intense, Nokian Tyres a introdus tehnologia Aramid Sidewall, care integreaza fibra de aramida extrem de rezistenta in flancurile anvelopei, acestea devenind aproape indestructibile. Aceasta tehnologie protejeaza toate modelele de anvelope premium pentru SUV ale Nokian Tyres, utilizarea ei fiind extinsa in acest an si la anvelopele pentru camioane usoare, autoutilitare si rulote.

Nokian Tyres - Gama de anvelope de vara 2018 NokianTyres_ST18_ZLineSUV-1
Anvelopele de vara Nokian Line SUV – rezistenta maxima si confort la rulare 

„Multumita tehnologiei Aramid Sidewall, anvelopele de vara pentru SUV si autoutilitare ale Nokian Tyres, beneficiaza de rezistenta maxima, siguranta sporita si durabilitate extrema.
Fibra de aramida pe care o utilizam in compusul de cauciuc fortifica flancurile anvelopei, permitandu-i sa faca fata mai bine la impact si la taieturile provocate de pietre, gropi si borduri inaltate, care in caz contrar ar strapunge cu usurinta anvelopa. Acelasi material este, de asemenea, utilizat in industria aerospatiala si de aparare,” declara Martin Dražík, Product Manager CE, Nokian Tyres.
Anvelopa Nokian Line SUV, conceputa pentru utilizarea versatila pe SUV-uri, ofera manevrabilitatea dinamica, confort la rulare si aderenta excelenta pe carosabil umed pentru SUV-urile de dimensiuni mici si medii. Anvelopa are o rezistenta la uzura crescuta si isi mentine caracteristicile de inalta performanta kilometru dupa kilometru. In plus, aceasta contribuie la reducerea consumului de combustibil, oferind durabilitate extrema datorita tehnologiei unice Aramid Sidewall.
Anvelopa de vara sport Nokian Line SUV imbina manevrabilitatea precisa, rularea agreabila si aderenta excelenta pe carosabil umed, pentru a oferi siguranta la rularea pe ploaie, cat si in conditii meteorologice extreme. Flancurile anvelopei sunt fortificate prin intermediul tehnologiei Aramid Sidewall, oferind anvelopei durabilitate chiar si la utilizarea pe SUV-uri mari.

Conceputa pentru entuziastii off-road si posesorii de SUV-uri 4×4, anvelopa Nokian Rockproof face fata cu usurinta chiar si celor mai solicitante si extreme conditii de rulare.
Durata de viata indelungata si durabilitatea extrema in cele mai solicitante conditii pe teren accidentat sunt oferite nu numai de tehnologia Aramid Sidewall, ci si de compusul special al benzii de rulare si de profilul robust al anvelopei, prevazut cu tehnologia unica cu ejectoare de pietre.

Nokian Tyres - Gama de anvelope de vara 2018 NokianTyres_ST18_AramidSidewall
Durabilitate extrema pentru anvelopele destinate autoutilitarelor, rulotelor si camioanelor usoare.

Anvelopele pentru autoutilitare si cele pentru rulote sunt, de asemenea, utilizate intens pe parcursul sezonului de vara. Vehiculele de acest tip transporta incarcaturi grele si ruleaza adesea pe carosabil de calitate precara, pe pietris sau peste borduri. Anvelopele lor trebuie sa sustina intreaga greutate a vehiculului si sa ofere siguranta si manevrabilitatea precisa in orice tip de conditii de drum. De aceea, tehnologia Aramid Sidewall se regaseste inglobata in toate modelele de anvelope Nokian Tyres existente pe piata destinate autoutilitarelor si rulotelor, inclusiv Nokian cLine Van, Nokian cLine Cargo si Nokian Weatherproof C.

Anvelopele Nokian Tyres pentru autoturisme – o vara mai relaxata, in deplina siguranta 

Gama extrem de functionala de anvelope de vara premium Nokian Tyres ofera conducatorilor de autoturisme o multitudine de optiune. Aceasta include modele deja consacrate precum campionul aderentei pe carosabil umed, Nokian Line, precum si versiunea sa pentru viteze inalte, Nokian zLine. Anvelopa Nokian iLine a fost dezvoltata special pentru conditiile meteorologice specifice Europei Centrale, fiind potrivita in special pentru autoturisme de familie mici, avand drept caracteristici principale reducerea consumului de combustibil si protectia excelenta impotriva acvaplanarii. Posesorilor de vehicule electrice si hibrid le este destinata in mod special anvelopa Nokian eLine 2, extrem de economica, incadrata in clasa de evaluare europeana AA pentru rezistenta la rulare.
Rezultatul Nokian Tyres la testele dedicate anvelopelor de vara: „Recomandabil”

Anvelopele Nokian Tyres au inregistrate multiple succese la editia din aceasta primavara a testelor dedicate anvelopelor de vara. Nokian zLine, in dimensiunea 235/45 ZR18, a obtinut locul 2 si evaluarea „Recomandabil” la German ACE Lenkrad Summer Tyre Test 2018. Testul a evidentiat performantele bune de franare pe carosabil umed, de manevrabilitate si cele in caz de acvaplanare. Au fost remarcate, de asemenea, si performantele de manevrabilitate pe carosabil uscat si rezistenta scazuta la rulare. Succesul a continuat si in testele germane
GTÜ si testele austriece ARBÖ.

Nokian Tyres - Gama de anvelope de vara 2018 NokianTyres_ST18_CLine
Nokian Tyres ofera garantia Aramid si garantia de satisfactie 

Anvelopele SUV Nokian Tyres se caracterizeaza prin durabilitatea si capacitatea lor de a oferi siguranta in orice conditii de drum. Pentru situatiile imprevizibile insa, garantia Nokian Tyres Aramid acopera daunele care pot aparea la flancul anvelopei, survenite in urma unei utilizari normale. Clientii pot primi gratuit o anvelopa noua, echivalenta, de la orice distribuitor Nokian Tyres care participa in acest program.

Nokian Tyres ofera, de asemenea, o garantie de satisfactie. Daca un cumparator, din orice motiv, nu este multumit de noile sale anvelope Nokian Tyres, le poate schimba in termen de 14 zile, primind un alt set. Garantia de satisfactie este disponibila la distribuitori Nokian Tyres selectionati.

Despre Nokian Tyres
Nokian Tyres este cel mai nordic producator de anvelope din lume. Compania promoveaza si faciliteaza sofatul in siguranta, in conditii exigente. Anvelopele sale inovatoare pentru autoturisme de pasageri, camioane si masini grele, sunt comercializate in special in zonele cu zapada, impadurite, si cu conditii de sofat dificile din cauza anotimpurilor
schimbatoare.
Toate produsele sunt dezvoltate conform obiectivelor de siguranta durabila si de respectare a mediului pe parcursul
intregului ciclu de viata al produsului. Parte a grupului Nokian Tyres, lantul de distributie de anvelope Vianor cuprinde aprox.
1.500 de magazine in 26 de tari. In 2017, cifra de afaceri neta a Nokian Tyres a fost de aproximativ 1,6 miliarde euro, iar numarul angajatilor a fost de 4.600. Nokian Tyres este listata la Nasdaq Helsinki Ltd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.