Google supercar Audi R8

Google ne lamureste care este cel mai dorit supercar. Sau, mai exact, folosindu-se de cautarile pe acest motor, cei de la Veygo. Si avem parte de o surpriza.

Inainte insa de a va dezvalui cum sta ierarhia, sa ne lamurim care a fost metodologia. Asadar, au fost luate in calcul supercarurile produse in ultimii 10 ani. Insa numai modelele de productie, nu si conceptele. Ceea ce inseamna o lista de 55 de masini.

Apoi, ierarhia nu s-a bazat pe feedback-ul direct al oamenilor. Au fost folositi in schimb termenii Google specifici fiecarei regiuni. Plus algoritmul celor de la Ahrefs.com. Care imbina click-urile cu datele Google Keywoord Planner.

Si castigatorul este…Audi R8

Ei bine, cel mai rapid supercar, Koenigsegg Agera, este doar pe locul 32. Ferrari LaFerrari este pe 24. De altfel, dintre modelele produse la Maranello, singurul care a prins Top 10 este Ferrari 358.

In schimb, clasamentul este dominat de Audi R8. Care a fost cel mai cautat model in 95 dintre cele 169 de tari. Intre care si SUA. Plus marea majoritate a tarilor europene. Bugatti Chiron este pe locul doi, iar Lamborghini Aventador incheie topul.

In plus, pana la locul 6, avem tot modele Bugatti (Veyron- locul 4) si Lamborgini (Huracan- 5, Veneno- 6). Astfel ca primul model care nu apartine unei marci din grupul Volkswagen este McLaren 675LT, situat pe pozitia a saptea. Ford GT, locul 8, si Nissan 350 Z, locul 10, incheie zona fruntasa a topului.

Datele complete le aveti in statistica Veygo.

Google ne spune ca cel mai dorit supercar este ... desirable-supercars-ranked-by-google-1024x576

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.