Ford EcoSport, model care este produs la Craiova, va beneficia de un plus de atractivitate pentru clienți. În special pentru cei dornici de distanțare, în off road. Pentru că urmează să primească și o versiune Active.

Constructorul merge acum în ton cu tendințele. Or, modelele cu gardă la sol sporită, fac legea. Fie că vorbim despre SUV, incluzând declinările sale urbane, tip crossover, ori pickup. Așa că a început să ”curețe” gama de modele din oferta pentru piața din SUA. Iar în Europa pune accent pe o idee similară.

Active, o soluție specială a lui Ford

Și aici modelele crossover și SUV-urile clasice fac legea. Însă există cerere și pentru cele din clasele B și C. În cazul lor, Ford a găsit o soluție de compromis. Astfel că propune pentru Fiesta și Focus versiunile Active. Dedicate clienților cu deschidere mai mare pentru activități outdoor.

Soluție de succes, arată cifrele. De la lansarea sa, în 2018, Fiesta Active a înregistrat deja 55.000 de unități comercializate. Iar în cazul lui Focus, o cincime dintre exemplarele vândute anul acesta sunt Active. Mai mult, așa cum v-am anunțat, recent, gama Active a fost extinsă și pentru utilitarele Transit Custom, Transit Connect, Tourneo Custom și Tourneo Connect.

Lansarea, pe 6 noiembrie

Pentru moment, Ford a publicat un teaser. În imagine se observă aripa unui EcoSport pe care este vizibilă și sigla Active. Oficialii constructorului au anunțat că prezentarea oficială va avea loc pe 6 noiembrie. Și au menționat că Ford EcoSport Active va avea o gardă la sol mai mare, o protecție mai bună pentru caroserie, adaptată pentru drumurile mai dificile, dar și elemente speciale de design la exterior și la interior.

„Ecosport Active va fi o noutate în seria Active care oferă mai multe capabilități și un design robust pentru clienții care vor să să treacă la nivelul următor în ceea ce privește activitățile outdoor”, a precizat Roelant de Waard, vicepreședintele diviziei de Marketing, Vânzări și Service Ford Europa.

Tot în start de noiembrie vom afla și prețul. În cazul Fiesta și Focus, între versiunile Titanium și Active aceasta este de 750 de euro. Dacă se menține politica, EcoSport Active ar urma să coste puțin peste 20.000 de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.