FIAT 500 pentru handbalistele de la CSM Bucuresti. Auto Italia a semnat un parteneriat cu clubul si ofera cu drept de utilizare, timp de 12 luni, opt autoturisme Fiat 500.

Autoturismele oferite handbalistelor au o motorizare 1.2, 69 CP, cu 4 cilindri in linie. Nivelul de echipare se numeste Lounge. Acesta ofera un sistem multimedia modern si prietenos, cu ecran tactil de 5 inch. Plus radio cu porturi USB, AUX-IN si 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirectie electrica DualDrive, iar volanul imbracat in piele ofera o accesibilitate si un confort sporit.

Cele opt „Tigroaice” care se vor plimba la bordul unui strengar Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson.

„Lucru in echipa”

Clubul Sportiv Municipal din Bucuresti este singurul din tara care a reusit sa cucereasca Liga Campionilor la handbal feminin. Si stie ce inseamna sa ai alaturi un colaborator de incredere. Iar potrivit declaratiilor oficialilor sai, este onorat de venirea in ECHIPA a Grupului Auto Italia.

Gabriela Szabo, Director General CSM Bucuresti: ”Stim cat de mult conteaza lucrul in echipa, iar echipa noastra, de astazi, s-a marit. Suntem fericiti ca am semnat parteneriatul cu Fiat si sunt convinsa ca de acum incolo vom fi si mai puternici. Ne dorim ca aceasta colaborare sa fie una de bun augur pentru ambele parti implicate si speram sa parcurgem un drum cat mai lung impreuna”.

Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat: “Suntem foarte onorati de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM Bucuresti. Si avem incredere ca echipa va reusi sa obtina rezultate bune in sezonul 2019/2020, beneficiind de astazi si de suportul Auto Italia. Ne dorim ca CSM Bucuresti sa reprezinte la un nivel cat mai inalt handbalul feminin romanesc in DELO WOMEN’S EHF Champions League. Si speram ca in 2020 sa vedem marca FIAT in Final Four-ul competitiei. Mult Succes!”.

Fiat 500, model iconic

In urma cu 120 de ani, la data de 11 iulie 1899, la Torino, se infiinta Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili Torino – F.I.A.T. Primul automobil construit de fabrica din Torino a fost modelul 4 HP, care in anul 1900 ajunsese la 24 de unitati produse. Perioada de la finalul secolului ‘19 a fost reprezentata de initiative de amploare, de multa creativitate si idei revolutionare. Iar prima fabrica de automobile din Italia, avea sa devina curand, una dintre cele mai importante companii auto din lume.

Fiat 500 reprezinta modelul iconic al producatorului din Torino. Este o masina care s-a adaptat mereu cerintelor clientilor, dar si trend-urilor cele mai vibrante. Exponent al Dolce Vita si al elegantei italiene, Fiat 500 a fost construit pentru prima data in 1957. Neschimbat vreme de sase decenii, Fiat 500 a prezentat de-a lungul timpului reinterpretari diferite, dar prestanta sa a ramas mereu una exclusivista. Acesta este unul dintre secretele tineretii fara batranete ale modelului Fiat 500.

Designul sau a continuat sa mentina spiritul inconfundabil, a aprins imaginatia artistilor si a creatorilor de moda. Care, la randul lor, i-au oferit reinterpretari elegante, exclusiviste sau sportive. Fiat 500 a obtinut in 2017 distinctia “Corporate Art Awards” acordat de MoMA (Museum of Modern Arts) – New York. Titlul a fost conferit pentru cel mai iconic model produs de Fiat de-a lungul timpului. Ca si pentru statutul de ambasador al Italiei peste hotare si simbol al creativitatii italiene. Muzeul a achizitonat un exemplar Fiat 500 F, cel mai popular model 500 din toate timpurile, care a fost produs intre anii 1965 si 1972.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.