Promo Rally s-a relansat dupa o pauza de 13 ani, in pauza inter competitionala a sezonului 2015 – 2016. Obiectivul competitiei este de a gasi noi talente care sa acceada catre campionatele nationale de automobilism.

Odata cu trecerea sezoanelor Promo Rally, competitia destinata concurentilor amatori a crescut. Mai mult, din al doilea sezon, organizatorii au lansat deviza ”Defensiv pe șosea. Sportiv pe circuit.”. Deviza nu a fost aleasa intamplator, din prisma faptului ca nu toti concurentii iși doreau sa devina piloti profesioniști. Exista si competitori care alearga la Promo Rally doar pentru a-și descarca adrenalina intr-un mediu organizat și complet in siguranta. Avantajul competitiei este acela ca permite startul cu orice fel de automobil, indiferent daca este destinat competitiilor sportive sau daca este doar mașina de zi cu zi. Singura obligatie de securitate este aceea de a purta casca de protectie.

O multime de motive

De ce sa participi la Promo Rally Promo-Rally-1-1024x489Sa revenim la intrebarea din titlu, ”De ce sa participi la Promo Rally?”. Lista motivelor pozitive este destul de lunga, dar am sa fac un rezumat. Daca ai o mașina și vrei sa ii testezi limitele, Promo Rally este competitia ideala. De asemenea, aceasta este și o oportunitate de a-ti dovedi cat de bine te pricepi la șofat. Ce rost are sa pleci primul de la semafor, cand nu ai nicio miza? Eventual doar o impresionezi pe domnișoara de langa tine? Ei bine, daca intr-adevar ești bun, dovedește-o intr-un concurs cu miza, la finalul caruia poti pleca acasa cu premii.

Multi piloti din Romania și-au inceput ”cariera” in competitii asemeni Promo Rally, unde ii pot aminti pe Manu Mihalache, Bogdan Marișca, Adrian Raspopa. Deci, daca vrei sa devii profesionist, nu mai sta pe ganduri, arata-ti talentul.

Urmatoarea etapa va avea loc duminica 24 februarie 2019, pe circuitul de karting de la Prejmer, situat la doar 10 minute de municipiul Brașov.

Credit foto: Ana Maria Florea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.