Dacia Sandero se pregateste pentru o noua generatie. Colegii din presa internationala au deja imagini spion si informatii extrem de interesante.

Interesul suscitat de modelul care urmeaza sa-si faca aparitia in toamna – cel mai probabil la Paris sau intr-un eveniment special, adiacent – este justificat. Sandero are rezultate bune in Europa, fiind foarte popular pe mai multe piete. Evident, pretul de achizitie, dar si cel de utilizare, sunt factorii importanti in acest sens. Si vor caracteriza si a treia generatie a modelului. Una care este testata in acest moment in nordul Europei.

Schimbari exterioare

Imaginile ne releva jate extrem de interesante. Sunt insa versiuni aftermarket alese pentru anvelopele de iarna, astfel ca este putin probabil sa le regasim pe versiunea de serie. Altfel, chiar daca masina este camuflata, distingem grila trapezoidala inferioara. Una flancata de farurile de ceata. Si grupurile optice sunt camuflate, insa, sustin jurnalistii care au realizat imaginile, pareau de tip LED.

Franele posterioare cu tambur ne arata ca se merge in continuare pe solutii mai putin sofisticate, insa mai ieftine pentru Dacia Sandero. Un compromis pe care clientii il accepta inclusiv pe pietele importante ale Europei. In rest, se mai observa si o schimbare la nivelul manerelor portierelor, care sunt mai moderne. Si care, probabil, vor ajunge si pe noua generatie Logan.

Dacia Sandero, cu sistem infotainment tip tableta Dacia-Sandero-2020_1-1024x576In spate, cea mai vizibila modificare vizeaza blocurile optice. Care au o forma noua, sunt mai subtile si vin cu o grafica mai moderna. Exista si o lumina stop incorporata in spoiler, in timp ce duza de curatare a geamurilor este acum „ascunsa”.

Sistem de infotainment schimbat

De la interior nu avem multe detalii. Insa imaginile prinse de fotografi ne lasa sa observam ca avem de-a face cu un nou sistem de infotainment Media Nav, de tip tableta, pe consola centrala. Unghiul de fotografiere nu permite mai multe detalii, insa aceasta solutie permite si o posibila versiune optionala de dimensiuni mai mari. Ca si un bord cu un design mai subtil.

Dacia Sandero, cu sistem infotainment tip tableta Dacia-Sandero-interior-1024x576Altfel, reamintim ca modelul, ca si Logan, Dacia Sandero urmeaza sa fie produsa pe platforma CMF-B. Una care „acomodeaza” deja Clio si Nissan Micra. In plus, in 2021 urmeaza sa fie lansate si modelele crossover Stepway.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.