4.05.2018 to 06.05.2018, IMSA WeatherTech Sportscar Championship 2018,Acura Sports Car Challenge at Mid-Ohio, Mid-Ohio Sports Car Course, Lexinton, OH (USA). Alexander Sims (GBR), Connor de Phillippi (USA), No 25, BMW Team RLL, BMW M8 GTE.

#25 BMW M8 GTE al echipajului Connor De Phillippi (SUA) – Alexander Sims (Marea Britanie) a obtinut un binemeritat loc secund in cea de-a patra etapa din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, desfasurata la Mid-Ohio (SUA), trecand linia de sosire la doar 1,673 secunde de castigatorul categoriei GTLM, #912 Porsche. Rezultatul a reprezentat a doua clasare pe pozitia a doua pentru echipa in acest sezon si cel 70-lea podium din 2009 incoace.

Al doilea podium pentru BMW Team RLL in 2018 - De Phillippi si Sims au ocupat locul al doilea la Mid-Ohio P90303503_highRes_04-05-2018-to-06-05-

#25 BMW M8 GTE al echipajului Connor De Phillippi (SUA) – Alexander Sims (Marea Britanie) a obtinut un binemeritat loc secund in cea de-a patra etapa din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, desfasurata la Mid-Ohio (SUA), trecand linia de sosire la doar 1,673 secunde de castigatorul categoriei GTLM, #912 Porsche. Rezultatul a reprezentat a doua clasare pe pozitia a doua pentru echipa in acest sezon si cel 70-lea podium din 2009 incoace. Dupa ce au luat startul din pole position, John Edwards (SUA) si Jesse Krohn (Finlanda) au avut o cursa cu ghinion si au incheiat pe pozitia a saptea cu #24 BMW M8 GTE. In categoria GTD, Bill Auberlen (SUA) si Dillon Machavern (SUA) au ocupat locul al saselea cu #96 Turner Motorsport BMW M6 GT3.

Al doilea podium pentru BMW Team RLL in 2018 - De Phillippi si Sims au ocupat locul al doilea la Mid-Ohio P90303334_highRes_04-05-2018-to-06-05-

Reactii dupa cursa IMSA WeatherTech SportsCar Championship de la Mid-Ohio:

Al doilea podium pentru BMW Team RLL in 2018 - De Phillippi si Sims au ocupat locul al doilea la Mid-Ohio P90303505_highRes_04-05-2018-to-06-05-

Bobby Rahal (Team Principal BMW Team RLL): Desigur, a fost o zi buna pentru noi. Connor si Alexander au facut o treaba buna. Am fost blocati in trafic, asa ca am decis sa tinem masina loc mai mult pe pista. Cel de-al doilea pit stop a fost mai rapid pentru ca nu a trebuit sa punem la fel de mult combustibil si am putut pune pneuri soft. Toti ceilalti aveau 20 de tururi deja parcurse cu anvelopele respective si cred ca acest aspect si masa mai mica de combustibil au fost aspectele care au facut diferenta. Connor a incheiat cursa si a pilotat foarte bine. Imi pare rau pentru John si Jesse. Mare pacat, dar, dupa Long Beach, a fost bine.

Connor De Phillippi (#25 BMW M8 GTE, locul al doilea): Un efort de echipa deosebit pentru cursa noastra de casa. Am incercat sa aducem ambele masini pe podium si am reusit cu una dintre ele. Putem fi mandri de rezultat. In fiecare week-end de cursa invatam tot mai mult despre cum sa obtinem maximum din masina. De data aceasta a rulat foarte bine si ne-ar fi placut sa obtinem prima victorie, dar trebuie sa lucram mai mult si sa facem o cursa mai buna la Watkins Glen.

Alexander Sims (#25 BMW M8 GTE, locul al doilea): A fost o cursa destul de plina de evenimente, cu multe acrosaje in frunte si, din pacate, acest lucru a afectat a doua masina a echipei – aflata in frunte -, cand John a fost prins la mijloc. Ritmul nostru a fost acelasi dupa aceea si am putut sa ne mentinem pozitia. Dupa pit stop am coborat pe locul al cincilea, ceea ce a fost pacat, iar acest lucru ne-a obligat sa mizam pe strategie, riscand sa rulam mai mult timp decat ceilalti. Din fericire, am reusit sa ne descurcam in trafic, iar Connor a reusit cativa timpi buni. La un moment dat a parut ca rezultatul bun s-a pierdut, dar este bine ca am revenit pe podium.

Jesse Krohn (#24 BMW M8 GTE, locul al saptelea): Astazi nu a fost ziua noastra pentru ca am fost impinsi de pe trasa si de pe pista. Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar doua prototipuri s-au acrosat si John a trebuit sa fereasca acel loc. Am terminat acolo unde nu am fi vrut sa fim si sa facem cursa de urmarire. Facand un pot stop timpuriu, am ajuns la coada, dar, din fericire, cealalta masina a intrat la standuri mai tarziu ceea ce a functionat pentru ei. Ne trebuia doar un pic mai mult noroc.

John Edwards (#24 BMW M8 GTE, locul al saptelea): Nu am fost impins prea mult de pe circuit, dar a fost un accident cu un prototip lent si a trebuit sa fac o manevra de evitare, asa ca am ajuns pe zona de degajare.

Al doilea podium pentru BMW Team RLL in 2018 - De Phillippi si Sims au ocupat locul al doilea la Mid-Ohio P90303495_highRes_04-05-2018-to-06-05-

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.