Wazuma, brandul nascocit de francezii de la Lazareth pentru a produce „masinarii” extreme, vine si cu o propunere de sezon.

Un derivat din trike

Lazareth a gandit Wazuma ca o linie de prototipuri dotate cu motoare de referinta. De la un 8 cilindri in V produs de Ferrari, un 5.000 V12 BMW, la propulsorul crossplane cu patru cilindri in linie ce se gaseste pe Yamaha R1. Cel din urma dedicat modelului Wazuma R1, care se poate conduce si cu permis categoria B. O serie limitata (numerotata), cu un design, trebuie sa recunoasteti, spectaculos, cu dimensiuni 1.150 x 1.480 x 980 mm si un ampatament de 1.500 mm.

Wazuma ofera fun extrem pe zapada! Wazuma-R1_1-1024x683Specialistii firmei vorbesc insa si despre un alt lucru. Este vorba despre conceptul novator al geometriei atipice pentru dispunerea rotilor. In forma literei W. Rotile fata, 195/40 R17 sunt plasate la extremitati, iar cele spate, 245/40 ZR17, apropiate si „centrate” pe axul longitudinal. Lucru care, spun cei de la Lazareth, ofera senzatii speciale de condus si o siguranta de top, intarita de sasiul conceput avand drept obiectiv primordial stabilitatea. Fara sa mai vorbim despre franele eficiente, menite sa stopeze bestia de 285 CP propulsata de 182 CP.

Kit Snowtrack pentru distractia pe zapada

Ei bine, la astfel de calitati, si pretul este pe masura. Mai precis, porneste de 58.000 de euro. Clientii exclusivisti isi doreau insa portii de fun si adrenalina si in cursul iernii. Si asa a aparut kitul de conversie Snowtrack.

Wazuma ofera fun extrem pe zapada! Wazuma-R1-snow-2-1024x683Acesta transforma Wazuma R1 intr-un snowmobil de top. in doua variante. Una dotata cu schiuri pe fata si senila pe spate, iar cealalta doar cu senile. Cat costa distractia suplimentara se poate afla doar cerand detalii celor de la Lazareth. Pentru ca oamenii de marketing ai acesteo companii au decis sa mearga pe ideea unor oferte personalizate si in acest sens. Lucru de inteles atunci cand vorbim despre produse dedicate unei clientele exclusiviste.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.