Renault R12 snowmobil

Renault R12 snowmobil. O sa spuneti ca ne-am pierdut mintile. Dar nu-i deloc asa. Un turc l-a construit si isi distreaza prietenii prin zapada.

Turcul a plecat de la o versiune break construita in 1977. Una dintre acele masini care, gratie longevitatii sale, si-a facut o reputatie de exceptie in aceasta tara. In care, cu siguranta, le-ati vazut in actiune in marea majoritate a zonelor rurale. Si nu numai.

Renault R12 snowmobil? Da, nu e gluma! Renault-R-12-3-1024x683Modificari radicale

Prima schimbare pe care i-a adus-o masinii sale a fost schimbarea puntii motoare. Caci si-a dorit o masina cu tractiune spate. Apoi, cu ajutorul a sase roti de Renault si o multime de metal, i-a pus senile.

Renault R12 snowmobil? Da, nu e gluma! Renault-R-12-2-1024x683Dupa, a inceput sa schimbe lucrurile la interior. Masina nu mai are volan. Acum comenzile sunt similare cu cele dintr-un tanc. Cu doua leviere. Iar pentru fiecare senila se poate actiona frana individual.

Evident, acum nu mai poate merge cu masina in trafic. Dar nu-i pasa. Cu ajutorul ei isi poate distra prietenii. Si nu numai. Pentru ca proiectul sau a devenit o atractie. Si sunt o multime de turisti care sosesc in zona montana din Turcia si il contacteaza pentru o tura.

Au motive, nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.